5.7.14

Program Jalinan Ramadhan 1435H | Anjuran Kelab Kebajikan Nur Insaniah Selangor.

5.7.14,Saturday, July 05, 2014
Bulan Ramadan la bulan yang paling banyak kita boleh buat amal... senang je nak kumpul pahala...ni ada aku nak bagi peluang korang kumpul pahala... Macam mana nak senang dapat pahala?.. Ha..korang baca kat bawah ni...


Maklumat Program :

Program Jalinan Ramadhan ini di bawah Anjuran Kelab Kebajikan Nur Insaniah Selangor , di bawah pendaftaran yang brnombor  PPM-014-10-13012014

Tarikh dan Tempat :
20 Julai 2014 / 22 ramadhan 1435H 
Sekitar Kuala Langat Selangor 

Matlamat :
Mengedarkan pek barangan dapur kepada yang memerlukan di bulan mulia ini

Objektif :
Membantu meringankan beban keluarga serta mewujudkan masyarakat prihatin dan memperkukuhkan jalinan ikatan silaturrahim sesama kita.

Golongan sasaran :
300 keluarga Mualaf (orang asli),Asnaf , Fakir miskin dan ibu-ibu Tunggal yang mempunyai anak yatim.

Kos Program -
Sasaran untuk menyediakan 300 pek barangan dapur seperti beras,minyak masak,gula,tepung gandum,kurma dan lain-lain.
Nilai 1 pek RM200

Jumlah Dana yang diperlukan - 
Dana yang diperlukan adalah RM60,000 (300 X RM200)

Sasaran Sumbangan - 
RM200 seorang - terpulang pada keikhlasan anda.

Cara Sumbangan -
Boleh disalurkan melalui 

Cimb Kelab Kebajikan Nur Insaniah Selangor
* 86 0193243 8

Maybank Saiful Anuar Amri (Akuan khas Admin Program JR)
* 1641 8240 4340

Penting - Apabila sumbangan telah di bank-in

Sila emailkan nama anda,nama bank,Tarikh dan masa bank-in,jumlah sumbangan ke kelabnurinsaniah@gmail.com
contoh : Ahmad,cimb,15/5/2014 11.00 am,RM200
Untuk sms/whatsapp sila hantar ke no ini 018-2711362

Info lanjut di 
FB - https://www.facebook.com/kelabnurinsaniah
blog - http://www.nurinsaniah.com

Pegawai Bertugas-


Mohd Hasrul 0111-6269252, Zamri 019-2745034, Jamian 012-2676091

Segala sumbangan dari pihak tuan/puan kami dahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian, terima kasih.

‘Berkongsi Membawa Berkat’

Yang benar, 
Mohd Hasrul Bin Abdul Hamid
Pengarah Program Jalinan Ramadan
Kelab Kebajikan Nur Insaniah Selangor(PPM-014-10-13012014)
Unit 3-4-2,Blok 3,Diamond Square Commercial Center,
Jalan 3/50,Tmn P Ramlee,
53000 Gombak Kuala Lumpur
Tel : 03-4023 3830 Fax : 03-4023 3841
Email :kelabnurinsaniah@gmail.com
Website: http://www.nurinsaniah.com/
Like Fan page : https://www.facebook.com/kelabnurinsaniah

Untuk yang berkemampuan dan ingin menambah saham akhirat.. memang sangat dialu-alukan untuk menjayakan program ini.Dan kalau anda tak mampu, jangan risau.. anda jugak boleh membantu dengan memwar-warkan dekat blog, facebook, instagram dan juga twitter.. renung-renungkan dan selamat beramal...

1 comment:

  1. bagus program.mcm nih dibuat...mengeratkan silaturrahim

    ReplyDelete