14.8.14

1st Giveaway by Melangkau Garisan with love

14.8.14,Thursday, August 14, 2014

Kali ni aku nak cuba nasib dengan masuk GA dari Melangkau Garisan ni plak.. mana la tau ada rezeki kan? Jom la kita ramai-ramai meriahkan GA ni.. support sesama blogger..

Kalau nak join jugak, klik kat gambat tu atau kat sini.. Selamat ber'GA'.

11 comments:

  1. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Hari Rayaa , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html (31/8)

    ReplyDelete
  2. hye owner blog :)
    thank sudi join 1st GA MG
    jgn lupa cek ur lucky number ye ^__^
    maybe MG akan close awal GA ni atas sebab2 tertentu

    so, spread this love sebelum tamat ye :)
    tq ^__^

    ReplyDelete
  3. bunga lily laa dekat blog akak nihh.. hihi :D
    singgah dr segmen yg sama..

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    ReplyDelete
  4. hi, singgah sini.

    dari segmen yang sama :)

    good luck ya.

    http://diyanatjuman.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    ReplyDelete
  5. Goodluck^^, : http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    ReplyDelete
  6. Salam kenal.... singgah sini, datang dari segmen yang sama

    http://dielacraft.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    ReplyDelete
  7. jalan2 dari segmen sama.done follow!

    www.norazua10.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Good luck and all the best.
    Blogwalking dari segmen yang sama :)
    1st Giveaway by Melangkau Garisan With Love

    ReplyDelete
  9. Good luck and all the best.
    Blogwalking dari segmen yang sama :)
    1st Giveaway by Melangkau Garisan With Love

    ReplyDelete
  10. salam, singgah dari segmen yang sama
    http://www.mamaniza.com/2014/08/ist-giveaway-by-melangkau-garisan.html

    ReplyDelete
  11. Singgah follow sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete