19.8.14

Bertambah orang baru dalam family aku..

19.8.14,Tuesday, August 19, 2014
Alhamdulillah... 2 hari lepas aku dah jadi Mak Long... Adik aku yang aku citer kat sini dah selamat bersalin.. Dapat baby girl.. kira ni cucu pertama la dalam family aku..maunya tak happy..Yeay.. adik aku hantar gambar kat whatsapp family.. comelnya.. mata sepet macam anak cina.. geram betul.. tak sabar nak balik tengok..minggu ni tak boleh balik sebab ada hal..maybe Hari Merdeka nanti baru balik..lagipun cousin aku kawen time tu.. senang sikit.. 

Tahun depan, aku dapat sorang lagi anak menakan.. wife adik aku, Ida pun dah pregnant.. due dalam bulan Januari tahun depan.. tak tau la kalau baby nak kuar awal.. sebaya la anak alang ngan angah nanti..

Aku tumpang happy dengan adik-adik aku..bole la aku tumpang kasih sayang anak-anak diaorang lepas ni.. 

Dan nak mintak tolong korang.. doa-doakanlan agar satu hari nanti sampai rezeki untuk aku ada anak sendiri.. Amin..




6 comments:

  1. Alhamdulillah, dah jadi mak long yer...next year mak long kena bagi duit raya lebih sikit...ekekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahun ni pun dah kena bagi sebab masih Syawal.. tahun depan kena kuasa 2 la sebab dapat sorang lagi anak buah.. :)

      Delete
  2. Amin...Insyaallah.....setiap org ada rezekinya masing2.....usaha tawakal n doa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.. InsyaAllah... mudah2an termakbul la doa..

      Delete
  3. InshaAllah, amin......Yani pun menumpang kasih sayang pada anak-anak buah.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. eyza pun bila gambar si kecik tu trs rasa sayang sgt.. tak sabar nak balik tengok..

      Delete