12.8.14

Terima Kasih..

12.8.14,Tuesday, August 12, 2014
Aku tau.. sekarang ni aku dah super duper malas nak update blog... Nthala.. lepas raya ni macam-macam yang jadi sampai kekadang aku rasa down sangat.. Terima kasih kawan-kawan yang sudi bagi semangat... Alhamdulillah.. hati aku dah kembali tenang... dah mula nak rasa bahagia semula... Masalah yang buat aku kusut pun dah selesai.. Terima kasih Allah... Terima kasih semua... 

Banyak sebenarnya yang aku nak tulis kat sini..tapi..memandangkan mood takde.. tu yang langsung tak tulis tu... InsyaAllah. nnt kalau mood rajin aku datang..aku update yer... bye..

Notakaki : Doakan adik aku, Alang dipermudahkan dan selamat bersalin.. Tak sabar nak tengok anak buah dan cucu pertama dalam Family aku.. Amin..

1 comment:

  1. Blogwalked!

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete