8.10.14

REALASH EYELASH SERUM .. Produk untuk memanjangkan Bulu Mata hanya dalam 30 hari.

8.10.14,Wednesday, October 08, 2014
Korang nak tak Bulu Mata yang panjang dan lentik? mesti la nak kan? sekarang ni ada macam-macam jenama Maskara kat pasaran yang boleh bagi nampak Bulu Mata Cantik.. Tapi, susah nak cari produk yang boleh buat Bulu Mata tu akan kekal Panjang dan melentik.. dah tak payah pakai maskara semata-mata nak nampak Mata macam pelakon Bollywood.. aku selalu berangan.. nak bulu mata macam diaorang.. melentik.. tebal dan panjang...

Ha.. sekarang ni ada satu produk yang agak Hot gak la kat pasaran.. Produk yang boleh memanjangkan dan melentikkan bulu mata.. jeng..jeng..jeng.. memperkenalkan.... REALASH EYELASH SERUM ... Aku pun baru jer dapat.. berkobar-kobar nak try ni.... 




Ok.. kat bawah ni gambar-gambar aku sebelum gunakan REALASH...


Pandangan Sisi..


Pandangan hadapan..

Ok.. kalau nak tau samada produk ni berkesan ke tak.. Korang tunggu nanti aku review hasil penggunaan aku selama sebulan yer.. K, Bye..

Untuk keterangan lanjut tentang produk ni.. boleh klik Page Realash...

10 comments:

  1. Replies
    1. Mata je? hahaha..

      xde la Cik Lily.. biasa2 jer.. tu sebab ambik gambar mata jer.. kalau satu muka, habis out... :)

      Delete
  2. bhahahha dulu bulu mata CT panjang. paling panjang antara sepupu sepapat. tapi kena gunting sikit sebab nak pakai cermin mata T.T lepas gunting tu seminggu demam. orang tua tua kata tak elok tapi nak buek cem mano.. kalo dak dok bergesel ngan cermin mato..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah.. 1st time eyza dgr.. awak gunting bulu mata?.. mmg x boleh gunting ek? betul jgk, kalau kita tak selesa.. nak buat macam mana kan? :)

      Delete
  3. Nak tanya, produk ni berkesan tak? Kalau berkesan macam mana saya nak dapat kan? Pleasee respon. Dah banyak web bukak tapi taktau nak order cemana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. setakat ni ok.. cuma eyza ni jarang2 pakai.. tapi mmg nampak perubahan la.. awak bole bukak web ni.. http://www.realash.my/my/beli-sekarang

      Delete
  4. Nakkkk tahu jugakkkk. Eheheh

    ReplyDelete
  5. Jap yer.. eyza baru nak up entry detail.. :)

    ReplyDelete
  6. If you are just looking for somewhere to park the car, you'll be
    looking for a different set of features than if you are looking
    for somewhere to set up a workshop or home office. Portable generators are heavy and
    will need to be moved from storage in most cases before operating.
    Every one of us has boxes and secret stashes of things we've saved,
    thinking they will come in handy some day.

    Here is my webpage ... source website

    ReplyDelete