14.12.14

Aku jual BB Cream Seqy Beauty!

14.12.14,Sunday, December 14, 2014
Sticky Post! Untuk entry berikutnya.. Sila scroll bawah yer.. Tq..

Alhamdulillah... Dengan ini.. aku nak umumkan yang aku dah pun jadi AGEN SAH UNTUK BB CREAM SEQY BEAUTY.. Yeay..

Korang pernah dengar tak tentang produk ni? Tak Pernah? Haish.. takkan la kut.. Ni produk Bumiputra kepunyaan Blogger terkenal SEPET.. Tapi takpe, Kalau korang belum tau.. Mai sini aku bagitau...


Fungsi dan Kelebihan BB Cream: 

* Sesuai untuk semua kulit
* Menutupi cela di muka
* Sebagai bedak asas
* Lebih ringan dari foundation
* Sebagai essential krim, menutrisi kulit, menegang dan menghaluskan kulit
* Melindungi kulit dari sinaran UV yang boleh menyebabkan bintik hitam muncul di wajah
   (SPF   30+) 
* Memperbaiki masalah kulit dan melindungi kulit dari bahan-bahan kimia berbahaya
* Wajah tidak berminyak sepanjang hari
* Berfungsi melawan sinar Violet dan pencemaran udara sehingga menjadikan kulit tetap sihat
* Melambatkan penuaan
* Tekstur yang ringan dan sesuai untuk orang Asia


Ingredients 

* Aqua Cream
* Beeswax
* Cety Alcohol
* Octyl Methoxycinnamate
* Cyclopentasiloxane
* Dimenthicone
* Caprylic/Capric Triglyceride
* Propylene Glycol
* Titanium Dioxide
* Iron Oxides
* Sodium Chloride
* Phenoxyethano

Kalau ada yang macam takut.. macam was-was nak try.. jangan risau.. BB Cream Seqy Beauty telah disahkan selamat oleh KKM..



Untuk keterangan lanjut.. korang boleh terjah sendiri blog SEPET.

Kat bawah ni aku sertakan sekali antara testimonial orang yang dah guna...




Jangan tak tau, blogger Khatyjem tu pun guna BB Cream ni.. sebab tu la muka dia cantik.. Ramai yang panggil dia Shila Amzah tau.. Nak baca testimonial dia.. klik sini..

Kalau korang jenis yang bukan bermekap.. korang cuma apply BB Cream ni jer pun dah cukup.. dan kalau korang jenis mekap, BB Cream ni kira foundation la sebelum pakai bedak.. memang best.. kekal lama tau.. dari pagi sampai petang pun.. muka maintan cun jer...

Sebelum ni, aku dah pakai macam-macam jenama BB Cream .. dari jenama murah sampai la yang mahal...tapi tak best.. muka akan jadi berminyak dan melekit... Tapi, Lain tau dengan BB Cream Seqy Beauty ni.. Rasa macam xde tepek apa-apa kat muka.. ringan sangat.. yang bestnya.. muka nampak segar walaupun kita dah terperuk kat opis selama 8 jam.. Yang lagi best.. sebotol boleh tahan sebulan lebih hingga 2 bulan ikut cara penggunaan kita.. Ha.. best kan.. Jimat $$$ uolls..


Sebotol cuma RM 55 (semenanjung) dan RM 60 (Sabah / Sarawak)
Postage RM 5.00
Sesiapa yang beli ngan aku... aku akan bagi Free Gift... dan kalau dia bagitau yang dia pembaca blog aku... aku up sikit hadiah yang lagi best... :)

Untuk pertanyaan / pembelian :
Whatsapp atau Mesej sahaja
013-3151382

Instagram : izz_zara_shoppe
email : eyzafarza@gmail.com

13 comments:

  1. Lelaki boleh pakai tak produk ni? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lelaki pun bole.. sapu nipis2, tapi pastu tak payah la pakai bedak... gerenti berseri-seri muka..

      Delete
  2. Hebat sepet dah ada produk sendiri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah.. Sepet dah berjaya keluarkan produk sendiri.. pasni, ada produk lain lagi yang dia nak keluarkan.. tunggu.. :)

      Delete
  3. wah ! mcm menarik jer produk ni

    Jemput join segmen CN yer ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ sudi singgah.. jom la join GA kat sini plak..

      Delete
  4. CN follow sini 452 ;)

    CN singgah sini dari segmen : http://www.cekgunorazimah.com/2014/12/giveaway-2-year-blog-tengkubutang.html

    ReplyDelete
  5. Eh baru perasan ada giveaway. Nak join lah nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom..jom.. join.. meriahkan GA ni.. :)

      Delete
  6. Replies
    1. Sebotol tahan sebulan lebih hingga 2 bulan bergantung pada penggunaan.. sekali picit cukup utk sekali pakai.. memang jimat..

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  7. Goodluck..btw, sy dtg singgah follow n bw..nice blog, keep sharingg ya

    ReplyDelete