13.11.14

Nora Danish! Duta Baru Safi Rania Gold.

13.11.14,Thursday, November 13, 2014
11.11.2014. Cantik kan tarikh tu? Ha.. Sempena tarikh yang cantik tu.. aku berkesempatan menghadiri Event Safi Rania Gold di The Royal Chulan Damansara.. Sanggup aku ambik cuti semata-mata nak gi event ni.. First time jugak, aku drive sendiri ke area Damansara tu.. nasib baik ada waze..hihihi.. mujur jugak adik aku nak ikut sebab dia ni peminat tegar Nora Danish.. xde la aku meraban cari jalan sorang-sorang kalau sesat..hahaha..

Event start pukul 2.30 petang.. pukul 1 aku dah kuar umah.. tersampai awal la plak.. jalan langsung tak jammed.. sebab awal lagi, kami lepak la IKEA dulu.. cuci mata.. pukul 2 lebih baru gerak gi hotel.. malas nak jalan kaki dari IKEA. Bawak keta park pulak kat hotel..lagi senang...

Sampai jer.. daftar n minum-minum dulu.. pastu, apa lagi.. terus la ke Photobooth.. kita bergambar dulu...




ha.. ada rupa Puteri Cleopatra tak? Mesti la xde kan? hahaha...



Sementara dok tunggu kat luar tu.. sempat la aku tegur blogger-blogger lain.. segan gak la.. aku ni cuma blogger suam-suam kuku jer...


Sembang punya sembang..pusing-pusing.. nampak Cik Lily... sempat la berborak n bergambar ngan dia.. very friendly... 

Dah puas melepak kat luar.. masuk la dalam dewan.. cantiknya hiasan... Lupa plak nak bagitau, Majlis ni sempena Pelancaran wajah Baru Safi Rania Gold sekaligus memperkenalkan Duta Safi Rania yang cantik menawan tu....


"Kami memahami impian wanita yang mahukan produk antipenuaan yang mencerahkan dan meremajakan kulit. SAFI Rania Gold merealisasikan impian itu" - Puan Mahsuri Sulaiman, Pengurus Kumpulan Produk SAFI.
Safi Rania Gold diperhebat dengan formulasi baharu BIO NANO EMAS 24K dan PROTEIN SUTERA. Hasil gabungan hebat ni berupaya meremajakan sel-sel kulit agar kemunculan tanda-tanda penuaan pramatang dapat diatasi.Wajah sekaligus akan menjadi lebih cerah, muda dan berseri!

BIO NANO EMAS 24K
* Merangsang kolagen agar tekstur kulit lebih anjal dan halus, malah mampu mengurangkan kedalaman kedutan dengan lebih ketara.

PROTEIN SUTERA
* Mengandungi 18 jenis asid amino intuk membentuk lapisan perlindungan kulit yang berupaya mengunci kelembapan dan melicinkan agar kulit wajah lembut dan halus bak sutera.

DAN HASILNYA 

FASA 1 = Kulit lebih cerah dan 2x lembap dengan serta-merta.
FASA 2 = Wajah terasa anjal, licin dan lembut dalam 3 minggu.
FASA 3 = Wajah cerah berseri, kulit muda dan remaja sentiasa.

dan apa yang lagi penting... Safi Rania Gold ni dijamin HALAL oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM)

Pelancaran pertama


Pelancaran kedua


Pelancaran ketiga dan terkini...

Akhirnya.. tiba la masa yang ditunggu-tunggu... ketibaan Duta Baru Safi Rania Gold..



Dah dapat teka? Siapa Duta Baru ni? sebelum ni kan Cik Ta. yang baru ni kecik molek dan cantik orangnya... mesti la dapat teka kan? kat atas tu kan aku dah tulis.. hihihi...Tak lain dan tak bukan... NORA DANISH... yeay.. sebab ND jugak la aku n adik aku sanggup ambik cuti tau.. hihihi..


Nora Danish ni memang cantik..kulit putih gebu dan licin jer.. Memang sesuai la dia jadi Duta untuk Produk Safi Rania Gold ni.. 


Dah alang-alang jumpa ND tu.. mesti la ada gambar sama.. bagus.. x sombong.. dan very friendly...


Ops.. lupa plak nak bagitau.. Azliyanti Ib-berahim adalah pengacara hari tu.. selain dari kami-kami yang mewakili media cetak.. ada jugak media elektronik.. kira grand jugak la majlis ni..

Bersama Azliyanti
dengan Michelle Melody..
dengan geng-geng blogger..
dengan adik aku..

Yang bestnya.. bila dapat goodie bag dari Safi Rania.. bekalan 2,3 bulan gak tu.. Tq safi Rania Gold...

Kalau korang nak tahu tentang produk dari Safi.. boleh la klik sini..

5 comments:

  1. Alaaa... Jeles la.. tak dapat tgkap gambar ngan hot mama Nora danish.. he hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. x payah nak jeles-jeles sangat la..

      Delete
  2. Lajunya update...Azwar tak buat apa2 lagi..hihi..Salam perkenalan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Perkenalan Azwar.. saje je update awal.. takut lupa.. :)

      Delete
  3. kenapa selalu amik duta yang dah cantik???pelik la...nak buat marketing pun pk la juge

    ReplyDelete