15.12.14

1st GA By Eyzamiel : BB Cream Seqy Beauty

15.12.14,Monday, December 15, 2014

Hai korang.. Sempena Bulan December ni.. aku nak buat giveaway yang best.. Syaratnya mudah jer...

1. Tajuk GA : 1st GA by Eyzamiel : BB Cream Seqy Beauty
2. Follow Insta Shop aku : izz_zara_shoppe (jika ada insta)
3. Follow insta Aku : eyzamiel (jika ada insta)
4. Follow Blog Aku : http://eyzamiel.blogspot.com 
5. Letak Gambar BB Cream Seqy Beauty macam kat bawah ni.. tak kisah la korang ambik     gambar ni atau gambar kat google.. yang penting.. mesti gambar BB Cream Seqy Beauty.
6. Linkkan gambar tu dengan entry ni.



7. Buat entry ringkas tentang BB Cream Seqy Beauty.. Bole tengok blog-blog ini untuk rujukan :


dan jangan lupa masukkan data ni dalam entry :

Sebotol cuma RM 55 (semenanjung) dan RM 60 (Sabah / Sarawak)
Sesiapa yang beli ngan sis Eyza... dia akan bagi Free Postage dan Free Gift... dan kalau korang bagitau yang korang pembaca blog dia... dia akan up sikit hadiah yang lagi best... :)

Untuk pertanyaan / pembelian :
Whatsapp atau Mesej sahaja
013-3151382

Instagram : izz_zara_shoppe
email : eyzafarza@gmail.com


* cara nak copy : highlight, pastu tekan ctrl C, then tekan ctrl V kat post.

hadiahnya : 1 x BB Cream Seqy Beauty


5 x sample BB Cream Seqy Beauty (setiap seorang 1 sample)



Tarikh tutup giveaway ni pada 31 Disember 2014. Kalau sambutan menggalakkan, kemungkinan kita akan tambah hadiah.. 

* Dah settle semua task, jangan lupa tinggalkan link kat comment yer.. 

K, selamat Mencuba. Harap-harap GA ni akan mendapat sambutan.. Amin..
 
*update terkini : senarai peserta

1.   hhhbeautyhealthcollections.blogspot.com
2.   sayangyana.blogspot.com
3.   giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com
4.   pengemudamerahjambu.blogspot.com
5.   rim-yeanna.blogspot.com
6.   liazakiahcerdik.blogspot.com
7.   adna2029.blogspot.com
8.   blogummiaimy.blogspot.com
9.   lissadblog.blogspot.com
10. theonlygirl98.blogspot.com
11. mamadarwiish.blogspot.com
12. mama3farhanah.blogspot.com
13. hzinnirah.blogspot.com
14. mekzumbie.blogspot.com
15. sallyyatiey.blogspot.com
16. hajarashikin.blogspot.com
17. tihasyira.blogspot.com
18. akuvsdiashadhira.blogspot.com
19. syuhadasalleh.my
20. dramaticyang.blogspot.com
21. twinkleeestar.blogspot.com
22. mariafirdz.com
23. cekgunorazimah.com
24. narumihuda.blogspot.com
25. rasulidolaku.blogspot.com
26. jnjikita.blogspot.com
27. cowament.blogspot.com

*kalau ada nama sesiapa yang kita blom update tolong inform yer. Takut terlepas pandang.

70 comments:

  1. Replies
    1. Jom la join GA ni Mama Niza.. :)

      Delete
  2. Pasti ramai yg akan join ni eyza
    Kakak tak ada instagram tapi tak apa kakak follow blog eyza ajelah ye... #392

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakzakie, xde instagram xpe.. bole jer join..

      Delete
  3. Salam Eyza
    Dh join dah , hihi Thank you syg, Wish you all the best and dapat sambutan hangat untuk GA ni. Gud luck semuanya :)

    http://hhhbeautyhealthcollections.blogspot.com/2014/12/ga-1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam..

      Tq Ann sudi join GA ni..

      Delete
  4. Salam sis eyza..
    Dah join..

    Insta : SAYANGYANA82

    http://sayangyana.blogspot.com/2014/12/1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy-beauty.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam..

      Tq yer sudi join GA eyza...

      Delete
  5. saya join
    takde instagram
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/12/1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy-beauty.html

    ReplyDelete
  6. Saya Join yea

    http://pengemudamerahjambu.blogspot.com/2014/12/ga-1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy.html

    ReplyDelete
  7. saya join ya :D

    http://rim-yeanna.blogspot.com/2014/12/1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy-beauty.html

    ReplyDelete
  8. salam..saya join GA..harap-harap dapat cuba produk dari baru ni dan info yang menarik..

    http://liazakiahcerdik.blogspot.com/2014/12/1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy-beauty.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam.. Tq Lia sebab sudi join GA eyza ni..

      Delete
  9. ana join ya
    http://adna2029.blogspot.com/2014/12/1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy-beauty.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ sebab join GA ni.. ada pembetulan sikit yer awak kena buat.. saya dah komen kat blog awak..

      Delete
  10. Salam Sis Eyza.. Cik Dila join ye GA

    http://blogummiaimy.blogspot.com/2014/12/1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy-beauty.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam..
      Tq sudi join.. moga awak selamat bersalin.. kalau ada rezeki, nanti dapat la awak pakai BB Cream ni.. :)

      Delete
  11. http://lissadblog.blogspot.com/2014/12/1st-ga-by-eyzami-bb-cream-seqy-beauty.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Lissa sebab sudi join GA eyza ni..

      Delete
  12. Join :D

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy-beauty.html

    ReplyDelete
  13. nk joinnn kejappp nak buat entryyy hehehhe ~

    ReplyDelete
  14. alaaaaaaaaaaaa kenapa ida xleh copyy.. dah try ctr C dan V pon xlot napeeee huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ida.. la.. nape plak ek x bole copy?.. erm.. takpe.. ida tulis jer simple2 asal ada detail2 tu.. :)

      Delete
  15. singgah sini :)

    http://www.blogparihh.com/

    ReplyDelete
  16. http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/12/1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy-beauty.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Mama Darwiish sebab sudi join GA eyza ni..

      Delete
  17. saya join

    http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/12/1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy-beauty.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ awak sbb sudi join GA Eyza ni..

      Delete
  18. akhirnya dah keluar dari kotak draft ^^ sentap sekejap nak copy tiba2 kena tegur dengan pop up windows. hehe

    http://hzinnirah.blogspot.com/2014/12/1st-giveaway-by-eyzamiel-bb-cream.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ awak sbb sudi join GA ni.. :)

      Delete
  19. hai hehehe datang sini sebab join Ga ni juga :)
    http://mekzumbie.blogspot.com/2014/12/1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy-beauty.html

    ReplyDelete
  20. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/12/first-giveaway-by-erza.html

    ReplyDelete
  21. Salah send link GA tadi, sorry :)

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/12/1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy-beauty.html

    ReplyDelete
  22. insya ALLAH nanti saya join

    saya follow sini untuk Uni Aqilah giveaway #439

    ReplyDelete
  23. http://hajarashikin.blogspot.com/2014/12/1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy-beauty.html

    ReplyDelete
  24. Assalam, saya dah joint
    http://tihasyira.blogspot.com/2014/12/1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy-beauty_16.html

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum. ^_^ saya join sis!

    http://rasulidolaku.blogspot.com/2014/12/1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy-beauty.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awak.. Tq sebab sudi join.. tapi xde tulis apa2 pun.. at least awak kena tulis yang ni :

      Sebotol cuma RM 55 (semenanjung) dan RM 60 (Sabah / Sarawak)
      Sesiapa yang beli ngan sis Eyza... dia akan bagi Free Postage dan Free Gift... dan kalau korang bagitau yang korang pembaca blog dia... dia akan up sikit hadiah yang lagi best... :)
      Untuk pertanyaan / pembelian : Whatsapp atau Mesej sahaja 013-3151382 Instagram : izz_zara_shoppe email : eyzafarza@gmail.com

      Nanti kalau dah update, inform sis yer.. tq.. :)

      Delete
    2. sis sorry.... T_T

      kita x perasan langsung yg tu.. serius!

      kita dah update .. ^_^ ..

      sis mohon check, mana tahu ada yg salah ke...

      Delete
  26. rasanya inilah kali pertama ke sini, follow sini dan shad join giveaway oshem ni,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/12/1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy-beauty.html

    instagram.com/shadhira

    ReplyDelete
  27. http://www.syuhadasalleh.my/2014/12/1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy-beauty.html

    ReplyDelete
  28. http://dramaticyang.blogspot.com/2014/12/1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy-beauty.html

    ReplyDelete
  29. http://twinkleeestar.blogspot.com/2014/12/1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy-beauty.html

    ReplyDelete
  30. Salam... support sini:

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/12/1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy-beauty.html

    ReplyDelete
  31. http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/12/1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy-beauty_18.html

    ReplyDelete
  32. CN join yer ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/12/1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy-beauty.html

    ReplyDelete
  33. Salam... ni link yang baru ya... sbb sy dah tukar domain...

    www.mariafirdz.com/2014/12/1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy-beauty.html

    ReplyDelete
  34. saya join ^^
    http://narumihuda.blogspot.com/2014/12/1st-ga-eyzamiel-bb-cream-seqy-beauty.html

    ReplyDelete
  35. as salam..bismillah..saya join..
    http://jnjikita.blogspot.com/2014/12/1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy-beauty.html

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum, saya join! :)

    http://cowament.blogspot.com/2014/12/1st-ga-by-eyzamiel-bb-cream-seqy-beauty.html

    ReplyDelete