3.12.14

Cantiknya Telekung Qaisara by Fieramy

3.12.14,Wednesday, December 03, 2014

First time aku tengok telekung ni terus jatuh cinta... Cantik uolls... Sekarang ni, kalau nak beli telekung yang cantik-cantik dah x perlu sampai ke Bandung sana.. kat Malaysia ni pun ada.. siap boleh beli online lagi.. senang sangat.. dah tak payah bersesak-sesak dengan orang ramai.. bayar dan tunggu jer barang sampai depan rumah...

Telekung Qaisara by Fieramy ni merupakan telekung pertama yang dihiasi lace dan manik yang cantik. Telekung ni dihasilkan daripada material Satin Crepe.. Berat, lembut dan sejuk je.. 


Telekung ni jugak sangat sesuai untuk dijadikan hadiah, hantaran atau untuk kegunaan harian... dijamin puas hati.




Selain dari telekung, Fieramy jugak ada menjual ... Handsocks Beaded Lace Satin... Cantik sangat.. sape kata berpakaian menutup aurat tak boleh bergaya.. dengan Handsocks ni.. Aurat terjaga.. penampilan pun anggun...

_________________________________________________________________________________

kalau nak jadi ejen / borong / ejen dropship tanpa modal, boleh direct je contact di facebook atau emailkan di fieramy@gmail.com dan lagi senang boleh je terus sms/whatsapp 014-5123051

dan kalau korang berminat nak beli retail untuk diri sendiri pun boleh...contact je fieramy tuh ha...yang pasti sekarang ni harganya sangat murah berbanding harga asal dan kepada mereka yang berada di Kedah boleh la melihat sendiri telekung qaisara ini di butik by chenta pada akhir bulan ini..alamat akan di update kemudian ye :)


Facebook : Fieramy
Website : www.fieramy.com
Hp No : 014-5123051
Borang Tempahan : KLIK SINI
Email : fieramy@gmail.com

7 comments:

  1. memang sangat cantik, tak salah untuk cantik begini semasa mengerjakan solat..

    Mama Niza

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu.. bila keluar boleh cantik2.. takkan la bila nak sembahyang x cantik kan.. :)

      Delete
  2. yang, button like facebook tu tak berfungsi
    button g+ ok, berfungsi dgn baik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. o.. ye ke? nnt eyza check balik yer Aimie..

      Delete