31.12.14

"Giveaway 2014 Bersama MyStoryMory.com"

31.12.14,Wednesday, December 31, 2014

Jom ramai2 join GA yang Uni anjurkan ni... sama-sama support geng blogger.. Masih ada masa lagi nak join.. Follow jer syarat2 yang diberi.. mudah kan?

P/s: aku kalau menang dan diberi pilihan hadiah.. mesti rambang mata tak tau pilih yang mana sebab semua hadiah best.. dan kalau kena pilih jugak.. aku nak SuperRich Puteri Vanilla la.. hihihi..


7 comments:

  1. Hai Eyza,

    Terima kasih kerana menyertai Giveaway 2014 Bersama www.mystorymory.com

    Kami harap anda telah follow blog dan like fanpage penaja seperti yang telah dinyatakan dalam syarat giveaway.

    Kegagalan berbuat demikian, penyertaan anda serta-merta terbatal.

    Semoga berjaya!
    Terima kasih. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Uni.. Alhamdulillah, semua syarat dipatuhi. :)

      Delete
  2. Assalamualaikum.. Dari GA yang sama http://mun-rah.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html . Done follow you, Follow me back! Tq :D

    ReplyDelete
  3. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

    GA 2014 MystoryMorycom (8jan)
    1st GA by Mass Naim (25/1)
    GA pertama BLogCintaItuIndah (5/2)

    ReplyDelete
  4. assalam , singgah dari segmen sama :) http://www.blogparihh.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama..good luck!
    www.ibuhana.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html

    ReplyDelete