3.1.15

Keputusan 1st GA By Eyzamiel

3.1.15,Saturday, January 03, 2015
Maaf sangat sebab tak sempat nak update senarai pemenang pada hari Jumaat. agak busy sbb sibuk menguruskan barang-barang untuk dihantar ke Kelantan bagi Misi Bantuan Banjir. Hari ni baru ada kesempatan nak update yer...

Semua keputusan dibuat oleh Random.org.. 

Pemenang Utama : sebotol BB Cream Seqy Beauty

5 x Hadiah Saguhati





dan 1 hadiah misteri (tambahan)


Tahniah kepada yang berjaya.. yang tak berjaya jangan putus asa.. lepas ni eyza akan buat 1 lagi GA yang hadiahnya pun best jugak..

Kepada semua pemenang.. Sila emailkan No. dan butiran anda kepada eyza sebelum 6hb untuk urusan hadiah yer. Kalau selepas tarikh tu eyza blom dapat butiran anda, eyza terpaksa cari pemenang yang lain. Email eyza : eyzafarza@gmail.com

Tq semua sebab sudi join GA eyza ni.. :)

12 comments:

  1. congrats to all winners...
    merajuk dgn random.org seminit. hehe :D
    Nanti buat ga lagi, shad join lagi..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, 1st prize... saya dh email detais... tahniah pada semua....

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..
    Tq eyza..terselit jugak utk cik dila..
    Smoga murah rzeki ye!!

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. ada 2 penyertaan GA dgn no 13 dan dua2 ada tuah d situ. tkasih. dah htr details ^^

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua pemenangg..takde luck lah

    ReplyDelete