16.1.15

REALASH EYELASH SERUM : Berkesan atau tidak?

16.1.15,Friday, January 16, 2015

Maaf sangat sebab lambat nak cerita tentang Realash Eyelash Serum ni.. Mesti ramai yang nak tau samada produk ni berkesan atau tak.. Ok..ok.. meh sini aku citer...  Tapi sebelum tu, korang kena la baca entry sebelum aku guna produk ni ...  klik sini : Realash .... 


Ramai yang tanya aku kat komen dan email tentang produk ni... Ok, memandangkan aku tak sempat nak jawab email sorang-sorang.. aku tulis la review aku kat sini yer.. senang untuk korang rujuk...

Ada yang tanya.. Berkesan ke produk ni? Ada perubahan tak? Aku puas hati tak? Macam mana nak beli produk ni? Sabaq ya.. jap-jap.. aku tulis kat sini satu-satu...

Aku tau.. ramai yang bulu mata tak lentik kan? bukan setakat tak lentik.. ada tu bulu mata tak berapa ada sampaikan kkdg ingatkan dia xde bulu mata.. ada sebenarnya cuma pertumbuhan dia tak berapa menggalakkan... So, untuk sesiapa yang ada masalah macam tu.. aku memang rekemen Realash Eyelash Serum ni.


Alhamdulillah.. aku serasi ngan produk ni.. Bulu Mata pun makin panjang dan lentik gitu... tu pun aku jarang pakai, kalau selalu pakai, maunya lagi panjang dan lentik... kalah bulu mata pelakon Bollywood nanti.. hihihi...


Cara nak pakai pun senang jer.. memandangkan serum ni dalam bentuk cecair, korang sapu2 je kat bulu mata macam pakai maskara tu.. pastu biar je la...

Setakat aku guna, aku memang puas hati sangat-sangat.. Bulu Mata aku makin panjang , lebat dan lentik... dah tak payah pakai maskara.. semulajadi gitu...

Ada juga yang tanya aku macam mana nak beli produk ni.. ha.. meh sini aku terangkan step by step...

1. Mula-mula, masuk web page Realash ... klik sini  . Kat situ korang boleh pilih nak English atau BM..


2. Pastu klik kat Order Now ..


3. Pilih Pakej mana yang berkenan dihati.


4. Dah pilih, Isi detail kat borang yang disediakan.


5. Pilih cara pembayaran dan tekan ORDER NOW. Pastu, dia akan bagitau step by step.. follow jer.. dan pastu tunggu barang sampai depan rumah.. 



So, apa tunggu lagi.. kalau nakkan bulu mata yang cantik dan melentik jangan lupa order yer.. Selamat Mencuba..

4 comments:

  1. wah.. panjang dia cantik dah. kalau panjang sgt, jenuh pulak nak selak2 mata nanti. haha! ^^

    alhamdulillah. Allah bg dah cukup jd xperlu beli serum bulu mata tp tang lain pulak kena serum juga

    ReplyDelete
  2. I am sure this post has touched all the internet users, its really really pleasant
    piece of writing on building up new webpage.


    Feel free to surf to my page - google analytics

    ReplyDelete
  3. Berapa harga realash ni yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak bole tgk kat web tu.. kalau tak silap seratus lebih sebotol..

      Delete