30.4.15

Coconut Shake Sedap!

30.4.15,Thursday, April 30, 2015


Selama ni kan.. kalau sebut Coconut Shake terbayangkan Coconut Shake Klebang.. erm.. dapnya.. Tapi hari tu membe aku ada bawak aku pg minum Coconut Shake kat Putrajaya...

Aku pun tak sure nak kata kawasan tu Putrajaya atau Bangi.. Dari bulatan UNITEN tu, korang ambik pkl 3.. sepanjang-panjang jalan tu memang ada banyak sangat gerai..macam-macam makanan ada....


Ni la abg yang buat Coconut Shake tu.. Peramah.. 


Coconut Shake ni sedap.. Pastu ada jelly pandan.. rasa macam beli air kat Chatime plak.. :) Kalau nak try, gi la cari.. sedap....

9 comments:

  1. Ohh ohhh dekat Uniten ! Husben kita ada beli haritu. Pastu duk pelik , pasaipa ada hijau hijau. Hahaha. Sebab dulu takde. Hahaha. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah kat Uniten tu.. K.Eyza pun baru pestime minum Coconut Shake ada jelly.. :)

      Delete
  2. Terliuqqqq. Hehe tag : http://puyibl.blogspot.com/2015/04/saya-nak-menang-baju-t-shirt-rekaan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terliuqq kena try.. baru best..

      Delete
  3. Seriously sedap? Emi selalu beli cucur kat situ. Pantang lalu, wajib singgah beli. Tapi belum pernah try coconut shake. Next time nak try beli la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap.. tapi tetap tak bole lawan CS Melaka la.. :)

      Delete
  4. Replies
    1. Memang kena gi kalau dh terliur.. ;)

      Delete
  5. Assalam eyza,
    waaaaaaaaaa
    sedapnya nampak

    ReplyDelete