7.5.15

Party Teh Tarik Bersama Lipton

7.5.15,Thursday, May 07, 2015

23 April hari tu aku telah dijemput untuk Party Teh Tarik Lipton di Carcosa Seri Negara.. memandangkan dekat je ngan opis.. bole la aku pegi.. tak sangkut jammed langsung .. sekejap jer sampai...  ;)


First time aku ke Carcosa.. Cantik tempat dia.. Tenang je suasana kat situ.. Nasib baik ada event Lipton ni... kalau x, bila le dapat jejak ke sana rasanya.. ;)

About Lipton®
Sir Thomas Lipton founded Lipton in 1871 to deliver best quality tea for the ultimate experience.

Lipton Yellow Label pioneered this dream with the finest international blends from Ceylon and Kenya giving Lipton tea its signature aroma and taste. Since then, Lipton has delivered great innovations bringing vitality and natural goodness into people’s life. Lipton is renowned as the World’s NO.1 Tea Brand. 
Sampai je.. daftar n tulis nama kat Cupcake.. Yeay.. Cantik tau Cupcake tu.. Unik..



 



Aku sampai awal.. sementara tunggu blogger lain sampai.. aku pun sibuk la dok ambik gambar dulu..



kreatif bila biskut diikat macam teh.. sedap biskut butter ni.



Majlis ini adalah sempena memperkenalkan Lipton 3 in 1 Milk Tea yang lebih sedap dan berkrim dari sebelum ni... Bahan-bahan di dalam Teh Tarik Lipton ni telah disahkan halal oleh Jakim.. So, tak perlu was-was tau.. 


Razif selaku tuan Rumah mengalu-alukan tetamu yang hadir... Happening la.. macam-macam ada..






Semua orang boleh menjadi 'Master Of  Teh Tarik' dengan Lipton 3 in 1 Milk Tea... Hanya 3 langkah mudah, dah siap teh tarik yang lazat berkrim disukai ramai..


Ni antara Rangkaian Teh Tarik yang diperkenalkan pada hari tu...

Classic Milk Tea Latte


~ Mempunyai serbuk Teh dan susu yang seimbang untuk menjadikan Rasa teh yang sedap dan berkrim.

Teh Halia  Milk Tea Latte


~ Menggunakan serbuk halia sebenar dengan penggunaan teh yang seimbang membuatkan rasa teh dan halia serasi bila digabungkan bersama... Aku paling suka yang ni... sebab aku ni jenis banyak angin.. bila minum ni.. perut rasa best jer... sebab tak kembung.. hihihi...

Hazelnut  Milk Tea Latte

~ Yang ni pun sedap dan menjadi kegemaran aku... Ianya menggabungkan kesegaran dan rasa wangi dari Hazelnut untuk memberikan pengalaman hangat dan beraroma...

Teh Tarik Milk Tea Latte

~ Lipton Teh Tarik ni dibuat khusus untuk selera rakyat Malaysia yang memang sukakan Teh Tarik...  ianya boleh dihidangkan secara panas atau sejuk...


Teh Tarik ni memang sesuai diminum bila-bila masa.. lagipun dah tak perlu nak pergi kedai mamak kalau teringin teh tarik tengah-tengah malam.. hanya Bancuh Teh Tarik Lipton.. sedap....

Aku memang minat ngan Razif sejak citer Gol dan Gincu..pastu tgk dia jadi pengacara Best In The World.. dan akhirnya, aku dapat jumpa.. happy kuasa dua.. hihihi...


Lipton 3 in 1 Milk Tea boleh didapati secara pek yang mengandungi 12 sachet kecil pada harga RM 13.90 sepeket dan boleh didapati di semua Pasaraya dan kedai-kedai runcit berhampiran. Apa tunggu lagi.. Jom pergi beli...

Untuk info lanjut, bole layari Lipton Malaysia



6 comments:

  1. teh tarik ni mak akak yang suka sangat ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap Teh Tarik ni.. eyza pun suka.. ;)

      Delete
  2. Teh dari jenama Lipton memang terbaik! Pilihan satu keluarga ena

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la ngan K.Eyza.. Memang akan beli jenama Lipton sebab teh ni dia kelat.. :)

      Delete
  3. Bestnyer....
    Te Lipton best.. sedap..

    ReplyDelete
  4. Assalam eyza,
    iols pun minat jejaka kaki makan itu he3
    :P

    ReplyDelete