12.5.15

“SAYA NAK MENANG TUDUNG INSTANT/INNER NECK NAAZNEEN FAIQA BY NEENAANUAR"

12.5.15,Tuesday, May 12, 2015



Sekarang tengah trend tudung instant kan? So today nak memperkenalkan product Naazneen Faiqa by NeenaAnuar ! Tudung Instant Athifa nie sangat sesuai utk dipakai pada bila-bila masa dan ketika... Hanya 3 saat diperlukan utk sarung, betul kan soft awning nya dan kemudian adjust labuh tudungnya!

Nak pergi masjid? Nak ke pasar? Nak pergi rumah jiran? atau secara tiba-tiba ade tetamu yg datang menerpa ke rumah? Nak melakukan aktiviti santai pada hujung minggu? Atau nak pergi bercuti santai ataupun mahu melakukan aktiviti lasak? Mudah sahaja.. hanya dlm masa 3 saat anda sudah siap sedia utk melakukan apa jua aktiviti dengan tudung instant sarung Athifa ini!

Keistimewaan dan kelebihan tudung instant dari NaazneenFaiqa:-

- Tidak perlu digosok

- Material jenis high quality cotton lycra (tidak melekap, sejuk dan lembut)

- potongannya labuh menutupi dada

- membuatkan bentuk muke kelihatan lebih bujur

Cantik kan Tudung-tudung dari koleksi Naazneen Faiqa ni.. Rambang mata tengok.. semua warna cantik.. Pengasas dia pun cantik.. sejuk mata memandang.. Kalau korang nak beli koleksi yang memang meletop-letop ni.. korang boleh terjah blog Neena Anuar.. Gerenti Rambang mata cam aku gak..

Aku dari dulu lagi memang suka sangat tengok fesyen-fesyen yang Neena Anuar pakai.. semua nampak cantik dan kena dengan dia.. lagi satu.. aku minat tengok muka dia.. manis sangat.. sekarang ni.. Neena dah maju setapak lagi dengan menjadi Businesswoman yang berjaya.. Moga Neena berjaya dalam Perniagaan dan Happy Selalu dengan suami.. InsyaAllah.. setiap apa yang Neena inginkan akan Neena kecapi.. Amin..

2 comments:

  1. singgah sini dari segmen yang sama... :)

    http://www.dramaticuniq.com/2015/05/naazneen-faiqa-by-neenaanuar.html

    ReplyDelete
  2. Hai...datang dari segmen yang sama..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete