16.6.15

Raysha Perfume Wangian Terbaik

16.6.15,Tuesday, June 16, 2015

Sape yang tak suka wangi kan? bohong la.. takkan la nak keluar rumah dengan bau masam.. takde sape pun nak dekat nanti.... :)

Sekarang ni berlambak Perfume dari jenama terkenal hinggalah yang tiruan.. tapi.. berapa banyak Perfume yang halal dan boleh dibawa sembahyang? Tak banyak kan?


Korang dah tak perlu risau dan was-was lagi.. Sebab apa? sebab ada Raysha Perfume...  Raysha Perfume adalah perfume yang halal dan boleh dibawa sembahyang.. dah la wangi.. tahan lama plak tu...

Wangian suci (TANPA-Alkohol) yang memikat hati.  Mempunyai aromaterapi dan aura.  Alunan bau yang menyenangkan dan  membangkitkan semangat dengan sentuhan bahan-bahan semulajadi seperti bunga-bungan, buah-buahan dan herbal terpilih.
Dengan diaspirasikan daripada jenama terkemuka antarabangsa RAYSHA PERFUMES™ terbukti dapat mengekalkan wangian sepanjang hari.

Kenapa RAYSHA PERFUMES™ wangian TERBAIK?
  1. Halal dan Suci

  2. Beraromaterapi

  3. Memberi Aura

  4. Tanpa lemak haiwan

  5. Berkualiti Tinggi

  6. Tahan lama (24jam)

  7. Tanpa bahan beracun (Methanol)

  8. Meningkatkan keyakinan diri

  9. Mesra Pengguna

  10. Berkesan

  11. Harga berpatutan


Aku baru try Raysha Perfume Floral By Gucci... Wangi.. pastu bau tahan lama.. kalau gi opis 8 jam.. balik tu still wangi tau..

Sembur kat tengkuk...

sembur kat nadi..

Dah wangi.. pastu sebab botolnya kecik.. kita bole simpan dalam handbag dan bawa ke mana-mana.. senang.. kalau rasa dh busuk.. sembur jer.. hihihi...

Sekarang ni Raysha Perfume tengah ada sale tau untuk Perfume For her 15ml.. harga asal RM 38.00... Sekarang ni cuma berharga RM 35.00 sahaja..


Ada 5 jenis wangian For Her 15 ml ni:
1. Floral By Gucci
2. Lady Million By Paco Rabanne
3. Nina by Nina Ricci
4. Paris Hilton By Paris Hilton
5. Ralph Lauren Blue By Ralph Lauren


For Her 3 in 1 pun ada tau.. dalam sekotak kita boleh pilih 3 wangian yang berbeza... ada banyak pilihan wangian untuk koleksi 3 in 1 ni.. lebih kurang 12 jenis :
1. Addict2 By Christian Dior
2. Amor Amor By Cacharel
3. Apple Blossom By The Body Shop
4. Be Delicious By DKNY
5. Bright Crystal By Versace
6. Fantasy By Britney Spears
7. Floral By Gucci
8. Live By Jennifer Lopez
9. London By Burberry
10. Midnight Fantasy By britney Spears
11. Vanilla By The Body Shop
12. White Musk By The Body Shop


Kaum Adam jangan risau plak ingat takde koleksi untuk korang.. sebenarnya Raysha Perfume ni pun ada koleksi For Him... untuk yang 15 ml ada 3 jenis:
1. 1Million By Paco Rabbanne
2. Energise By Hugo Boss
3. Polo Blue By ralph Lauren


Untuk koleksi For Him 3 in 1 pulak ada 8 jenis :
1. 1Miliion By Paco Rabbanne
2. Acqua Di Gio By Giorgio Armani
3. Desire Blue By Dunhill
4. Desire Red By Dunhill
5. Energise By Hugo Boss
6. Eternity By Calvein Klein
7. Extreme By Bvlgari
8. Polo Sport By Ralph Lauren


Raysha perfume ni bukan saja ada koleksi Perfume badan.. ada jugak Perfume kereta tau.. Untuk koleksi Perfume kereta 10 ml ada 5 jenis :
1. Lemonade
2. Morning Fresh
3. Red Grape
4. Sparkling Blossom
5. Sweetberry

Ha.. Banyak pilihan kan? yang mana satu pilihan hati? dah la murah.. wangi dan tahan lama plak tu... Jimat duit.. Nak beli online pun bole.. senang.. takyah susah-susah cari parking bagai...

Untuk keterangan lanjut bole layari:


Perlu lebih info? 
Sebarang pertanyaan boleh hubungi terus whatsapp/telegram kami di 010-2255 297


No comments:

Post a Comment