25.8.15

Painting Potret Giveaway by Azhafizah

25.8.15,Tuesday, August 25, 2015






















Cantik kan? Nampak real... harap-harap la aku dapat jadi salah seorang pemenang.. :)

Cara untuk menyertai Painting Potret Giveaway untuk blogger.
1. Buat entry bertajuk " Painting Potret Giveaway by Azhafizah"
2. Letakkan banner di atas dan linkkan ke entry ini.
3. Letakkan link blog www.azhafizah.com ke dalam bloglist blog *jika ada bloglist untuk follow up giveaway
4. Follow blog : www.azhafizah.com | instagram : azhafizahmdnor * Jika tiada instagram boleh join juga :)
5. Like fanpage : www.facebook.com/blogazhafizah 
6. Letakkan gambar [single, close up, jelas, high pixel, gambar asal tanpa edit 360]
7. Publish entry dan letakkan link blog penyertaan dalam ruangan kotak komen di bawah.

3 gambar yang menepati ciri² gambar yang terbaik akan di painting potret. Kalau nak menang kenalah pilih gambar yang terbaik ye. Senang je kan syarat² dia. So jemputlah join beramai²

Contest bermula dari 22 Ogos-30 Ogos 2015, 11:59pm

Ni gambar yang aku pilih untuk join contest ni...


Nak join jugak? klik je sini

7 comments:


  1. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


    GIVEAWAY BIRTHDAY MUM&SISTER TENGKUBUTANG (31Aug)



    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam.. Tq.. InsyaAllah..nnt eyza join ye..

      Delete
  2. Terima kasih sudi menyertai Painting Potret Giveaway by Azhafizah. Giveaway telah tamat dan mohon check senarai peserta disini

    http://www.azhafizah.com/2015/08/senarai-nama-peserta-painting-potret.html

    Jika nama tiada dalam senarai, sila komen di kotak komen ye.

    ReplyDelete