4.9.15

Blogspot.com dah tukar ke Blogspot.my

4.9.15,Friday, September 04, 2015
Salam Jumaat Korangs...


Semalam kat FB blogger-blogger ramai dok update status pasal Blogspot.com dah tukar ke Blogspot.my.. aku tak check pun.. pagi ni aku bukak blog.. baru nampak.. ye la... dah tukar... maybe sebab nak asingkan blogger ikut negara kut.. ke ada yang tau nape tukar ke .my plak? tak kisah la tukar apa pun.. janji blog ni masih boleh bukak.. harap2 takde la effect apa-apa kat blog sendu aku ni... hahaha...

5 comments:

  1. Assalam sis,
    kaaaaaaaannn
    iols pun terkuzat
    tukor pun tukor laaaa he3

    ReplyDelete
  2. Mungkin untuk memudahkan pengasingan ikut negara kot

    ReplyDelete
  3. perubahan yang ketara oleh google...yang penting setting untuk blog tak terjejas....

    ReplyDelete
  4. google pun perlu melakukan perubahan supaya selari dengan perkembangan teknologi terkni....

    ReplyDelete
  5. salam kenal-kenal, a ah terkejut juga bila dah tukar .my ni. Google makin localize sekarang ni, baguslah.

    ReplyDelete