14.12.15

Basil Thai Nudle Bar

14.12.15,Monday, December 14, 2015
Aku n membe opis akan blur time lunch... tak tau nak makan apa.. masa tu mula la mencari-cari tempat makan yang best...

Dan.. kebetulan 1 hari tu aku agak stress.. dan utk ubati stress adalah dengan makan.. hahaha..

Kami pun JJCM ke Bangsar Village untuk lunch.. mula2 ingat nak makan kat Wondermama.. tapi terjumpa plak Restoran Basil Thai Nudle Bar.. 


Banyak pilihan makanan.. tapi..  makanan thai je la.. aku kalau makanan thai...dah tentu2 la order tomyam...






Apa yang aku bole simpulkan... Tomyam dia sedap... Servis pun pantas.. tak sangka sepantas tu.. betul2 bagus.. harga berpatutan.. dan tempat selesa...  

Untuk penggemar makanan Thai.. korang bole la cuba.. 
Basil Thai Nudle Bar terletak  di Ground Floor Bangsar Village.. try tau..

No comments:

Post a Comment