29.3.16

Jatuh Cinta dengan ephyra SKIN NANO Advance Repair Serum

29.3.16,Tuesday, March 29, 2016
Alhamdulillah. ephyra dah keluarkan satu lagi produk yang akan menjadi sebutan penggemar kecantikan.

Kalau sebelum ni eyza dah try Minuman Kecantikan  dan Sabun ephyra, kali ni eyza nak try pula ephyra SKIN NANO Advance Repair Serum. Utk minuman kecantikan dan sabun memang eyza puas hati. Sesuai dengan eyza. Macam mana pulak dengan produk terbaru ni? Adakah sesuai jugak?

Orang kata tak kenal maka tak cinta kan? Sebelum ni dok dengar orang cerita je produk ni best. Tapi eyza ni jenis yang suka cuba sendiri.Baru la tau betul ke tak apa yang orang dok cakapkan.


Eyza dapat produk ni sehari sebelum pergi Krabi. Masa tu fikir, tak nak pakai lagi la. Nanti balik dari Krabi baru pakai. 

Pastu, masa kat Krabi memang panas sangat.Tambahan pulak seharian kat Pulau. Dengan panas teriknya lagi.Muka eyza terus kena surnburn.Dah tu jeragat pun dah mula ada jugak kat muka. Eyza dah mula susah hati. Masa tu baru teringat kat SKIN NANO Advance Repair Serum ni. Rasa menyesal tak bawak ke Krabi. 

Balik je rumah, malam tu jugak terus sapu SKIN NANO ni. Muka rasa sejuk je. Tak tegang macam sebelum ni. Bangun pagi, muka rasa lembut sikit dari sebelum ni. Eyza terus je pakai tiap2 malam. Hari ke 5 eyza dah rasa muka dah ok. Surnburn pun dah hilang. Terus rasa excited nak sapu lagi hari-hari.

Rupa-rupanya, ephyra SKIN NANO Advance Repair Serum ni ada banyak sangat kelebihan. Pendek kata, dalam sebotol ephyra SKIN NANO ni macam2 khasiat tau.


Ianya mempunyai fungsi 3 dalam 1 iaitu:

1. Memulihkan
- mengembalikan dan memulihkan keanjalan kulit secara luar dan dalam bagi menghasilkan kulit yang lembut, cerah dan sihat berkilau. Malah ia turut memperbaiki kulit agar tampil lebih bersih, tegang dan muda.

2. Memperbaharui
- menyerap jauh kedalam sel kulit menjadikan proses pembaharuan sel kepada tahap maksimum untuk menghasilkan kulit yang anjal, lembut dan tampak bermaya. Kulit akan jadi cantik dan cerah sempurna.

3. Melindungi
- melindungi kulit muka dari kerosakan akibat sinaran radiasi UV dengan cara meneutralisasi proses oksidasi. Serum ini turut mengurangkan radikal bebas dan menjadi agen antioksida yang berkesan . Ia mampu mengembalikan Vit E kepada kulit.

SKIN NANO serum ni disimpan dalam botol kaca comel berbentuk ekslusif dan senang plak tu nak guna.


Sapuan kali pertama pun dah nampak kesan tau. Ianya boleh buat muka glowing dan sekata.


SKIN NANO Advance Serum ni dipatenkan di SWISS dan ianya tidak berminyak dan cepat meresap kedalam kulit.

Produk ini jugak disahkan selamat oleh KKM dan tak ada Mercury, Paraben dan Hydroquinone.

Harganya pulak sangat berpatutan iaitu RM 88 (semenanjung) dan RM 92 (Sabah &  Sarawak)

Dan yang lagi best, sekarang ni ada PROMOSI tau.
Harga Promosi:
RM 68 (sm)
RM 72 (ss)

Ni pulak gambar sebelum dan selepas eyza guna. Tak edit tau. Memang gambar ori ni. Puas hati sangat sangat ngan produk ni. Pasni memang tak cari serum lain dah. Berbaloi.


Untuk keterangan lanjut, bole hubungi:

Whatsapp : 0193015577
Fb : Ephyra4u
Website : http://www.oceanlife2u.com/
Instagram : ephyra2u

4 comments:

  1. wah..makin falwless la Eyza x lama lagi

    ReplyDelete
  2. Glowing tahap melampau ni kak! flawless sangat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Glowing tu sebab cahaya je tu. hahaha.

      Delete