9.4.16

Koleksi Terkini Zeeta Zarith yang menambat hati

9.4.16,Saturday, April 09, 2016

Zeeta Zarith adalah satu label busana muslimah dan tudung yang sedang meningkat naik.

Dan, baru-baru ini Zeera Zarith telah menganjurkan "Semarak Cinta Runway Show" yang bertempat di Hotel Laman Seri, Shah Alam.

Sebagai peminat fesyen, dah tentulah eyza tak nak terkecuali untuk hadir majlis ni.

Macam biasa, partner event kita mestilah adik2 dari EAOfficialCrew.


Kali ni, Koleksi Zeeta Zarith adalah hasil kerjasama dengan 'in-house designer' dan tema kali ni adalah "Comeback with World Fashion Zeeta Zarith".

Sebelum Pertunjukan feayen bermula, kami dihiburkan dengan nyanyian dari seorang penyanyi yang berbakat besar. Tapi maaf, aku x ingat plak nama adik tu. Tapi suara memang sedap.


Zeeta Zarith mempersembahkan sebanyak 5 koleksi pada hari ni.

Zarith Amani
Zarith Hana
Zarith Zara
Zarith Sofea
Koleksi Zarith yang lain



Ianya adalah gaya klasik yang tak lapuk dek hujan dan tak lekang dek panas. Dengan warna2 yang memang menjadi trend masa kini. Baju kurung ini amat sesuai untuk orang yang badan kecil dan gempal.




Koleksi ni adalah dress dengan gaya santai. Ianya selesa kerana tidak ketat dan mempunyai potongan yang menyerlahkan penampilan si pemakai. Koleksi ini juga sesuai untuk yang bertubuh kecil dan gempal.












Rambang mata kan tengok koleksi2 dari Zeeta Zarith ni. Eyza dah ada baju yang berkenan. Raya nanti boleh la pakai baju Zeeta Zarith ni.

Tetamu jemputan istimewa hari tu adalah Anis Al-Idrus. Pelakon yang tengah meletup dengan cerita Uda dan Dara kat Astro tu.

Baju Anis juga direka khas oleh Zeeta Zarith. So Cantik.


Dan yang ditunggu-tunggu. Inilah pengasas Zeeta Zarith iaitu Puan Zaiti Noordin. 



Untuk dapatkan koleksi2 dari Zeeta Zarith ni bolehlah layari:

FB : http://www.facebook.com/zeeta-zarith
Instagram : @zeetazarith

2 comments:

  1. LAWA-LAWANYA ..memang beraya sakana kalau dapat koleksi zeeta ni.
    ~ http://umminoorainiali.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan. Eyza pun suka koleksi kali ni.

      Delete