22.7.16

Bestnya dapat Shopping Mekap di Ezbuy.my

22.7.16,Friday, July 22, 2016
Eyza sekarang ni memang gila shopping online. Malas nak pergi shopping kat luar sebab cuaca panas dan malas cari parking. Dah la harga parking kat KL ni bapak mahal. Kekadang tak berbaloi pun dengan barang yang kita nak beli. Silal-silap harga parking lagi mahal dari barang tu.

Eyza ni memang penggemar lipstik. Hari tu saja la ushar dekat laman web ezbuy.com . Macam menarik je. Nampak murah banyak pilihan. Lama jugak la eyza dok depan pc tu sebab nak buat pilihan yang tepat.hihihi.

Ezbuy ni adalah satu laman web yang menjual pelbagai barang yang menarik dengan harga yang murah.Ianya telah beroperasi dari Tahun 2010 dan berkembang pesat di Australia, Singapore, Thailand, Indonesia dan Malaysia. Barang-baramg ini dihantar khas dari Guangzhou China dan ianya akan makan masa sikit. Eyza tak kisah. Tak urgent pun.

Untuk yang pertama kali bershopping kat sini, uolls akan dapat diskaun sebanyak 15%. Wah. Best tu.

Mula-mula klik sini https://m.ezbuy.my/

Selepas daftar, bolehlah start shopping. Macam-macam ada kat sini.Eyza macam biasa la, mesti la beli barang mekap.

 Tak sabar nak tunggu barang sampai.Apa yang Eyza beli? Macam biasa la, lipstik mesti ada. 3 terus eyza ambik. Satu set berus. Cukup la 4 barang dulu.Nanti kita shopping lagi.

Untuk pembaca blog Eyza ada diskaun lagi 15% untuk penghantaran. Boleh guna kod promo ni yer.

 EZJUL15 
(Kod Promo sah sehingga 1 August 2016)

Jom ramai-ramai shopping kat Ezbuy, Murah tau.



1 comment:

  1. eh.rasanya dah folow sini.xpe2..yaya bw sambil folow.hihi

    ReplyDelete