8.10.16

WePrint tawarkan perkhidmatan mencetak gambar berkualiti tinggi

8.10.16,Saturday, October 08, 2016
Zaman sekarang ni kebanyakan dari kita suka sangat tangkap gambar guna phone kan? Pastu, nanti lama-lama memory phone pun penuh. Apa kata kita print je semua gambar-gambar tu. 

Eyza jenis yang suka bergambar. Lagipun sekarang ni macam dah jadi trend, ada je photobooth kat mana-mana event. Suka pulak bila kumpul gambar-gambar dari mesin gambar ni.


Sebab tu, gambar yang Eyza sayang dalam phone Eyza nak print macam dekat photobooth tu. Sekarang ni dah mudah dengan WePrint. Ianya merupakan mesin gambar yang berkualiti tinggi dan ianya boleh dicetak terus dengan aplikasi Wechat dalam masa 60 saat je. Wow! Memang Best. WePrint ni dah ada di Malaysia sejak tahun 2015 tau. Kiranya dah setahun la.


Dan, apa yang lagi best ialah gambar yang kita print tu boleh siap kurang dari seminit. Wah.. cepat kan.


Ikut je step by step macam kat atas tu. Terus siap. Lagipun sekarang ni, ramai yang suka perkhidmatan macam ni. Senang.

Sejak dibawa masuk ke Malaysia, WePrint telah banyak bekerjasama dengan syarikat-syarikat besar dan mencetak beribu-ribu gambar tak kira la dalam Majlis apapun.


Eyza dah dapat gambar yang Eyza cetak dengan WePrint. Eyza suka sebab gambar yang dihasilkan cantik je sebab guna kertas yang berkualiti.

Jom tengok apa lagi perkhidmatan yang WePrint buat.



Dan, Eyza nak bagitau berita baik ni. Untuk pembaca blog Eyza, Uolls boleh dapatkan diskaun 10% dengan cara scan je kod QR kat bawah ni pembelian WePrint.



"What can we print for you? Free instant high quality photos!" 

Kalau uolls berminat dan nak keterangan lanjut boleh layari :
Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T)
Add: 6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3,
Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang, Selangor.
Contact number: 019-985 8151 (Elaine)
Business hours: Monday to Saturday (9am to 6pm)

2 comments:

  1. wahhh sekarang nih dh takde alasan tak cuci gambar...lawa-lawa plak design die ;)

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete