19.11.16

Jatuh Cinta dengan Shawl dari Hananis.Signature

19.11.16,Saturday, November 19, 2016
Eyza suka sangat pakai shawl. Bukan apa, Eyza rasa shawl mudah nak bentuk berbanding tudung bawal. Tapi kekadang Eyza pakai jugak tudung bawal. Tapi tengok jenis kain la. Kekadang nak jadi, kekadang tak. Demi untuk keselesaan dan tak yah asyik ulang alik tengok cermin lebih baik la Eyza pakai shawl je. Senang.

Eyza ada beberapa jenama shawl yang Eyza suka sangat pakai. Salah satunya shawl dari jenama Hananis.Signature.


Eyza ada order 2 helai hari tu. Satu warna dark grey yg nak ala2 biru sikit dan satu lagi warna baby blue.


Dua-dua warna ni Eyza suka. Kain pun lembut dan sejuk. Dan yang paling senang nak bentuk.


Shawl ni lebar dan panjang. Jangan risau akan nampak singkat sebab kita boleh adjust labuh ikut kesesuaian yang kita nak.


Kita boleh pelbagaikan gaya.. Eyza jenis suka pakai gaya biasa-biasa je. Senang. Belit macam2 gaya tu dah banyak kali cuba buat tapi asyik la x jadi. Hahaha. Baik la kekal dengan gaya yang Eyza tahu je.


Kalau kebetulan, ada org datang rumah Eyza just pakai je shawl hananis ni. Just pin sikit2 dah siap.


Ada pelbagai warna yang menarik. Pilih je mana yang berkenan dihati.




Selain dari shawl, Hananis.Signature ada jugak jual pelbagai jenis baju lelaki dan wanita. Macam-macam pattern. Semua nampak cantik. Untuk baju Eyza belum pernah cuba. Maybe tak ada saiz jugak rasanya.


Nak tengok koleksi shawl dan baju dari Hananis boleh terjah je ig @Hananis.Signature. Kat sana lagi rambang mata. 


Selamat shopping uolls.

2 comments:

  1. Takkan review je? belanja la sally satu! hahahaha

    ReplyDelete
  2. Mudah, Ringkas dan Cantik... Memang ramai dah sekarang ni lebih suka pakai shawl..

    ReplyDelete