25.12.16

Koleksi Eksklusif tokidoki Planner x Notebook dari 7 Eleven Malaysia

25.12.16,Sunday, December 25, 2016
Wah.. 7 Eleven dah keluarkan koleksi Planner merangkap Notebook dengan kerjasama tokidoki® yang diilhamkan oleh Simone Legno.

 7-Eleven Malaysia General Manager (Marketing) Mr. Ronan Lee dan 7-Eleven Malaysia CEO Mr. Gary Brown.


Bestkan kalau permulaan 2017 kita dapat masukkan segala aktiviti dalam planner. Baru la jadual kita macam teratur sikit.

Senang je nak dapatkan Tokidoki Planner x Notebook ni. Cuma kumpul 24 pelekat dan dengan setiap pembelian RM 5 akan dapat 1 pelekat. So, uolls kena hari-hari la pergi berbelanja di 7 Eleven. Hihihi.

Tokidoki Planner x Notebook ni didatangkan khas dalam 9 karektor kartun yang menarik. Semuanya best. Rambang mata jugak nak buat pilihan ni.

Ada jugak 3 koleksi terhad dengan kerjasama CSR 7 Eleven Malaysia iaitu Protect and Save The Children atau lebih dikenali sebagai P.S Kanak-kanak.

Banyak lagi masa jika uolls nak kumpul dan redeem Tokidoki Planner x Notebook ni.

Sticker issuance period : 13 Disember 2016 - 6 Februari 2017
Redemption period : 13 Disember 2016 - 13 Februari 2017


Eyza dah ada 2 dari koleksi ni. Cantik kan? Yang bestnya sebab dalam ni ada kalendar 2017,2018 & 2019.




Selain tu, Eyza sebagai blogger memang perlukan sangat planner ni sebab senang Eyza masukkan jadual Event supaya Eyza tak lupa.


Selain ruangan untuk planner, dalam buku ni jugak ada ruangan untuk kita tulis nota. So, kalau ada apa2 yang penting semua boleh tulis dalam 1 buku je. 



Untuk semua pengumpul koleksi ini, uolls juga boleh menderma tau. Macam mana? Ha.. caranya mudah je. Uolls cuma kena upload gambar Planner ni di FB dan Instagram serta hashtag     #PSTheChildren #7ElevenMY and #tokidoki.    

Dengan cara ini, uolls dah menyumbang sebanyak RM 1 untuk kempen "Protect and Save The Children". Alhamdulillah dapat jugak pahala kan?

untuk maklumat lanjut :

Website : 

Facebook :

Instagram :

*Sementara stok masih ada je tau.

No comments:

Post a Comment