24.12.16

Minyak Herba Asma Mujarab, Pastikan Ori baru beli.

24.12.16,Saturday, December 24, 2016
Sape pernah dengar tentang Minyak Herba Asma Mujarab? Mesti ramai yang tahu kan? Dah femes dah minyak ni. Membe-membe ofis Eyza pun beli Minyak Herba Asma Mujarab ni untuk anak-anak diaorg.


Minyak ni memang berkesan sebab anak kawan Eyza batuk berkahak. Tapi kahak tak nak keluar. Kawan Eyza pun sapu la Minyak Herba Asma Mujarab ni. Terus anak dia muntah keluar kahak dan Alhamdulillah dah ok.

Eyza memang suggest satu rumah mesti ada 1 Minyak Herba Asma Mujarab ni.

Minyak ni boleh digunakan seisi keluarga bagi merawat lelah, batuk dan sakit-sakit badan.


Kebelakangan ni banyak sangat isu produk palsu dipasaran. Banyak peniru yang nak untung lebih. Nasihat Eyza lebih baik kita beli yang original sebab kita memang dah tahu ianya berkesan.




Kalau rasa was was produk yang hendak dibeli dan nakkan kepastian sama ada asli atau palsu, boleh ikut cara semak kat bawah.



Kalau tak berapa faham tengok gambar tu, jangan risau sebab kat bawah ni ada video macam mana nak check sama ada minyak ni palsu atau original.





Untuk keterangan lanjut boleh hubungi :
Encik Hafis - 0134806787 (pemasaran)
Puan Nurul - 0176239935 (pengasas produk)


#minyakherbaasma #herbaasma #herbaasmamujarab #minyakasma #minyakasmaoriginal #penawarasmamujarab

No comments:

Post a Comment