28.12.16

Mudahnya nak cantik dengan Miracle Lotion Mask dan Pinkish CC Cream

28.12.16,Wednesday, December 28, 2016
Hai uolls. Eyza happy sangat ni sebab Eyza dah jumpa Mask dan CC Cream yang sesuai dengan Eyza. Dah ada benda best ni takkan la Eyza nak simpan rahsia ni sorang-sorang kan? Dah tentu la Eyza nak share ngan uolls semua.

Ada 2 produk yang Eyza nak share kali ni iaitu Miracle Lotion Mask dan Pinkish CC Cream. 


Tengok packaging pun dah rasa menarik. Ini kan pulak isi dalam. Tapi orang kata, kalau tak cuba tak tahu. So, marilah kita cuba. Ok ke idok kan.


Miracle Lotion Mask didatangkan dalam botol manakala Pinkish CC Cream dalam tiub. 
Sebab apa Eyza suka 2 produk ni? 
Ni adalah sebab:
1) kalau kita pakai muka takkan mengelupas - Terus cantik
2) Bahan Semula Jadi - Bebas chemical
3) Kesan Serta Merta - Muka glowing dlm masa 7 saat
4) Anti Penuaan - Muka sentiasa kekal awet muda
5) Produk Halal - Di iktiraf Halal oleh JAKIM
6) Lulus KKM - Kelulusan dari KKM


Miracle Lotion Mask


Miracle Lotion Mask actually mask yang kita bole pakai everyday. Tanpa kita perlu basuh macam kita pakai mask biasa and khasiat dia memang 3 in 1. Bila pakai, kita dah tak perlu pakai mask, essence or serum

Pinkish CC Cream


Pinkish Cc Cream adalah makeup base yang boleh menjaga dan merawat kulit muka kita dari pemakaian makeup. Cc cream pun bole di pakai kalau kita tak nak makeup sebab dia akan memberi effect glowing pink secara semulajadi.

7 FAKTA TERPAKSA TENTANG POLISHED PINK SECRET
1) Anda TERPAKSA menjadi cantik
2) Anda  TERPAKSA membuat rakan anda jeles
3) Anda  TERPAKSA mendengar pujian dari suami
4) Anda TERPAKSA menjawab soalan rahsia kecantikan anda
5) Anda  TERPAKSA mendapat kulit yg cerah
6) Anda  TERPAKSA mendapat pujian dari boss
7) Anda  TERPAKSA menerima ramai kawan


Cara Pemakaian Mudah

Bersihkan wajah (ikut pencuci muka masing-masing)


1. Siang:

Pakai Miracle Lotion Mask
Pump 1-2 titik dekat tapak tangan dan sapukan dengan cara menekap di seluruh bahagian wajah.





Kemudian Pinkish CC Cream
Sapukan diseluruh bahagian wajah. Make up mcm biasa jika mahu. Kalau tak make up pun kulit dah flawless pinkish.


2. Malam:
Pakai Miracle Lotion Mask je


Settled dah 31 tugasan rawatan dan kebaikan untuk wajah. Sangat Ringkas dan jimat kan. Tanpa sedar kulit makin cantik dengan hanya 2 langkah mudah ni.

InsyaAllah, Dua produk ni je akan rawat wajah dan bagi kulit pinkish serta merta sementara rawatan dijalankan


KELEBIHAN
Dengan polished pink secret ni mudah dan ringkas. 2 produk dah cover semua. 

Dah la ada 31 kebaikan produk ni iaitu:
1. Mencerahkan secara semulajadi
2. Menegangkan kulit wajah
3. Menaikkan seri wajah
4. Mengelakkan masalah kulit kuring
5. Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit wajah
6. Memberi Aura kecantikan semulajadi
7. Merawat kulit kusam
8. Menanggalkan sel kulit mati secara semulajadi
9. Membersihkan sel kulit mati dan meransang pertumbuhan kulit baru
10. Memperbaiki sistem kulit
11. Menambahkan effect glowing pada kulit
12. Melambatkan proses penuaan serta awet muda
13. Mencegah dan merawat jerawat
14. Memudarkan dan menghalang pembenrukan jeragat baru
15. Mengecikkan bentuk wajah (vshape)
16. Menjadikan kulit putih kemerah merahan
17. Menghaluskan serta melicinkan kulit
18. Mengecilkan pori2 di wajah
19. Memudarkan parut
20. Menjadikan kulit anda bebas bernafas
21. Menjadikan make up lebih tahan lama
22. Memberi perlindungan dari sinar uv
23. Mengurangkan garis penuaan
24. Menjadikan kulit sihat bermaya
25. Sesuai untuk kulit sensitif
26. Menganjalkan kulit wajah
27. Menggebukan kulit wajah
28. Kulit lebih segar cerah dan sihat
29. Tidak mengandungi bahan kimia berbahaya
30. Mengurangkan lingkaran gelap di bawah mata
31. Mengawal pengeluaran minyak berlebihan

Itulah sebabnya Polished Pink Secret by Muuka Official mula menjadi salah satu trend paling hangat dalam industri kecantikan.


Eyza dah cuba. Memang Eyza puas hati. Miracle Lotion Mask memang best sebab dah tak perlu nak cuci. Terus je pakai tidur. Pinkish CC Cream boleh cover parut-parut kat muka dan bagi effect glowing.

HARGA SATU SET:
Harga sebenar: RM168 .00 

Harga PROMOS : RM99.90 saja

Free POSTAGE

DETAILS:


Website (tengah nak siap kan. Final stage dah): http://muuka.my/
No Tel: 017-201 8080

6 comments:

  1. Bertambah cantikkk kak yong... aumm aumm.. ena suka gila CC Creamnya.. tak berminyak

    ReplyDelete
  2. eyza kita suka mask tu tak payah basuh2 sapu kat muka & kering jer.. kulit jadi lembutttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eyza suka mask jugak. Muka jadi lembut je kan.

      Delete
  3. Tried and fall in love with these products!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan. Sama la ngan Eyza. Suka sangat.

      Delete