22.12.16

Skincare Putri Jeliyta dan Pinky Jeliyta Lipstick produk Bumiputra serta Halal telah berada di pasaran

22.12.16,Thursday, December 22, 2016
Hai Uolls. Kali ni Eyza nak cerita tentang 2 produk iaitu Skincare Putri Jeliyta dan Pinky Jeliyta Lipstik. Produk ni keluaran Bumiputra dan Halal tau. Packaging pun cantik. Menyerlah gitu.

Produk ni dinamakan Putri Jeliyta sempena nama anak Sulung pengasas produk ni. So, Jom kita tengok apa yang best tentang 2 produk ni.

Skincare Putri Jeliyta



KELEBIHAN SKINCARE PUTRI JELIYTA 
o Berasakan bahan semula jadi 
o LEMON adalah bahan utama dalam set skincare putri jeliyta 
o Bahan utama seperti LEMON, MADU,GLUTA ALOE VERA dan COLLAGEN dari buah epal hijau 
o Ada campuran vitamin c 
o Menfokuskan kepada pemjagaan kulit wajah iaitu dengan mengembalikan keremajaan kulit dengan membekalkan vitamin vitamin yang sangat penting untuk wajah seperti vitamin c dan e 
o Membaiki sel sel kulit mati agar kelihatan cerah licin berseri lembut dan gebu 
o Bebas paraben wangian dan pewarna 
o Mengecilkan liang pori pori muka yang terbuka 
o Menghilangkan jerawat dan jeragat 
o Memudarkan parut jerawat dan jeragat 
o Menghilangkan kulit muka yang berminyak 
o Mengurangkan kedutan muka 
o Kulit kekal lembut dan licin 
o Mengekalkan kelembapan wajah 
o Dalam masa lima hari pasti akan lihat kesannya 
o Sesuai dengan semua jenis kulit 
o Lemon berfungsi untuk mengeringkan jerawat 
o Madu berfungsi untuk merawat jangkitan 
o Mengurangkan kedutan dimuka 


Dalam set ni ada 3 barang yang ohsem iaitu 3 in 1 - Sabun Pencuci Muka Putri Jeliyta, Serum Vitamin C Putri Jeliyta dan Foundation.


3 in 1 -SABUN PENCUCI MUKA PUTRI JELIYTA 
Antara kelebihan Sabun Pencuci Muka Putri Jeliyta ni ialah:-
- Jerawat cepat kecut
-jeragat dapat pudar
- bersihkan kulit wajah
- menanggal sel sel kulit mati
- wajah menjadi anjal
 - mengekalkan kelembapan muka
- wajah rasa bersih dan segar
- kulit menjadi lembut
- menghaluskan kulit 
- mencerahkan kulit
- anti penuaan (dengan adanya collagen wajah akan jadi anjal dan kekal muda 24/7)
- anti jeragat/anti jerawat 
- dapat menghilangkan sunburn 

Sabun ni sangat wangi sebab bau lemon. Eyza suka bau lemon, rasa macam nak gigit-gigit je sabun ni.Hihihi.


SERUM VITAMIN C PUTRI JELIYTA(krim malam/pelembap muka) 
Serum ni pulak dapat menjadikan kulit lebih cerah, parut cepat pudar, mengandungi campuran vitamin c yang tinggi, membuat kulit tidak kering, melembapkan kulit, menghaluskan kulit, mencegah kulit muka daripada berjerawat, tidak menyebabkan sunburn, kulit muka bebas jerawat dan jeragat, kulit wajah kelihatan lebih muda dan anjal, kulit menjadi lebih berseri, kulit menjadi sangat halus dan dapat menghilangkan eyebag serta kulit tidak kering dan berminyak


FOUNDATION/SPF(krim siang/foundation muka) 
Eyza suka betul dengan Foundation ni sebab ia melindungi kulit wajah dari sinaran uv. Selain itu, ada banyak lagi kelebihan lain foundation ni iaitu:
 - Kulit menjadi sekata 
- Warna sangat neutral 
- Sesuai dengan semua jenis kulit 
- Sangat wangi (Ada bau lemon)
- Menutup pori pori dimuka 
- Menutup bekas jerawat dan bintik hitam 
- Tekstur yang sangat lembut 
- Mudah dipakai Senang disapu ke suruh kulit wajah 
- Tidak mengeringkan kulit wajah 
- Kulit tampak lebih berseri 
- Kulit akan menjadi cerah lepas memakai foundation/spf ni 


Harga:
Harga jualan rm130 
Harga promosi RM120
BELI 2 SKINCARE RM200 FREE POSTAGE 
BELI 5 SKINCARE RM480 
Terbuka untuk agent dan stokis 

Pinky Jeliyta Lipstick





KELEBIHAN PINKY JELIYTA LIPSTICK (MATTE/PINK) 
- Menggunakan bahan semula jadi seperti LEMON,MADU,ALOEVERA,dan COLLAGEN dari buah epal hijau 
- Tidak menggunakan minyak 
- Mengunakan madu sebagai bahan pelembap 
- Tidak mengeringkan bibir 
- Tahan lama dibibir/xpayah nk touch up 
- Colour yang sangat natural 
- Terdapat dua colour pink dan matte 
- Sama taraf dengan lipstick antarabangsa 
- Sangat selesa 
- Menjaga kelembapan bibir 
- Menjaga kehalusan bibir 
 Menyerlahkan seri wajah 
- Mengatasi masalah bibir kering dan gelap
 - Meningkat keanjalan bibir 
- Waterproof 
- Texture lipstick yang lembut dan creamy 
- Mudah dipakai 
- Harga yang mampu dimiliki 
- Budak remaja pun boleh menggunakannya 
- Boleh digunakan waktu solat 
- Colour matte sangat natural 
- Colour pink yang sangat soft 
- Sama taraf dengan lipstick antarabangsa


Harga:
HARGA JUALAN RM60 
Harga promosi 1 lipstick RM55 , 2 lipstick RM100
 Agent / stokis pengedar diperlukan 

Review dari Eyza:

Set Skincare Putri Jeliyta
- Jujur Eyza cakap yang sabun dan serum tu adik Eyza pakai sebab muka dia banyak jerawat. Apa yang Eyza nampak, jerawat dah segan nak tumbuh pastu serum tu buat muka dia nampak glowing. Kesan untuk semua orang tak sama, tapi Alhamdulillah ada perubahan kat dia walaupun dia baru je lagi guna produk ni.
- Untuk foundation, Eyza yang guna. Eyza suka sebab warnanya sesuai dengan kulit Eyza. Lepas pakai foundation, sapu bedak rasa dah cukup dah.

Pinky Jeliyta Lipstick
- 2 kaler ni memang kaler favourite Eyza.  Tapi, kalau suruh pilih salah satu, dah tentu la Eyza pilih kaler pink sebab kaler tu lebih menyerlah. Dah tu, lipstick ni tak buat bibir kering. Sedap je pakai.

Ni ada berita baik tau Eyza nak share dengan uolls. Ada promosi jimat.
PROMOSI HUJUNG TAHUN -BELI SET SKINCARE PUTRI JELIYTA + BELI SATU LIPSTICK RM150 FREE POSTAGE

Berbaloi kan?

CARA PEMBELIAN 
o SECARA ONLINE 
o WHATSAPP/SMS 017-8455584/012-3100571 
o Instagram @putrijeliyta 
o Pemborong/Pengedar/Stokis/Agent/Dropship sah PUTRI JELIYTA 
o Walk in di HQ PUTRI JELIYTA UNIT G-01, BLOK E, APARTMENT RESIDENSI BISTARI, JALAN UKAY BISTARI 68000 AMPANG SELANGOR 

o Berminat untuk menjadi STOKIS/AGENT/PENGEDAR WHATSAPP 012-3100571 


1 comment:

  1. mahal jugak harga lipstick ekk.... baru tau..hehehe

    ReplyDelete