19.12.16

Year End Sale Seqybeauty! Murah sangat!

19.12.16,Monday, December 19, 2016

Hujung-hujung tahun ni banyak betul Sale kan? Ha.. Seqybeauty pun tak nak la ketinggalan. Nak jugak buat sale.


Kali ni sale memang kaw-kaw murah. Bayangkan set Skincare dari harga RM 130.00 terus menjunam ke harga RM 100.00. Jimat banyak kan?


Berkesan ke Skincare Seqybeauty ni? Ni Eyza letak testimoni diri sendiri ni. Alhamdulillah. Memang sesuai sangat dengan Eyza. Produk Seqybeauty tak ada merkuri dan tak mengelupaskan kulit. Ye la, dah pengasas dia Pegawai Farmasi. Harus la ada kelulusan Kementerian Kesihatan dulu baru jual.

Jom kita tengok, apa yang Seqybeauty Sale kali ni. Harga murah kaw kaw.


Fungsi dan kebihan: klik sini








So, tunggu apa lagi. Sale ni sampai 30 Disember je tau. Kalau ada yang nak ambik masa gaji pun boleh, booking je dulu. HQ tak keluarkan banyak untuk harga sale ni. Takut nanti melepas,

Whatsapp : 0133151382

Cod sekitar KL, Cheras, Petaling Jaya, Pandan Indah, Ampang, Kajang, Taman Melati dan kawasan sekitar. Pos setiap hari.

Setiap pembelian ada free gift tau. Jom wasap kita cecepat.

7 comments:

  1. Nak free gift je pehliss! hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Free Gift saje? bole.. free giftnya dapat jumpa ngan i.. hahaha

      Delete
  2. wahh.. tngok berkesan nii.. bagus! btw salam kenal dri sy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. bramai yang bg feedback bagus dengan produk ni.. Salam kenal awak..

      Delete
  3. banyak betul produk2 yang buat sale akhir tahun :D
    belum pernah cuba lagi produk nie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa la hujung tahun. :) Eyza dh cuba n serasi. Tu yang promote.hihihi

      Delete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete