2.1.17

Biskut Gery Salut Malkish yang Viral

2.1.17,Monday, January 02, 2017
Sekarang ni apa-apa yang Viral je mesti laku. Sama la macam Biskut Gery Salut Malkish ni.Padahal sebelum ni Eyza balik Sarawak, langsung tak perasan akan kewujudannya.

Sana sini orang jual online tapi harga boleh tahan mahal jugak. Tapi, disebabkan ramai yang cakap sedap.. Eyza cari jugak sape yang jual. Akhirnya, dapat tau jiran kat kampung jual. Eyza beli 4 peket. 2 perisa coklat dan 2 perisa cheese.


Pendapat Eyza:
Eyza ni penggemar coklat dan cheese. Tapi Eyza rasa biskut ni rasa biasa je. Tak ada yang rare pun. Tapi, kalau ditanya coklat atau cheese Eyza lebih sukakan cheese. 



Tapi, takde la Eyza kata tak sedap. Biskut ni sedap cuma Eyza lebih suka kalau biskut ni tak de gula kat bawah. Bagi Eyza gula tu buat biskut ni manis sangat. Lain semua ok. Adakah Eyza akan repeat order? InsyaAllah.. lagipun sekarang ni ada jual dah kat Mydin. Murah plak tu. Jimat berbaloi.

3 comments:

  1. Hahahaha...rakyat Malaysia ni kan mmg suka memviralkan benda yg x perlu...hahahahaha

    ReplyDelete
  2. Kan. Padahal biasa-biasa je bendanya.

    ReplyDelete