7.1.17

ROMANO Deodorant Spray untuk lelaki masa kini.

7.1.17,Saturday, January 07, 2017
Kalau orang cakap perempuan je yang selalu jaga penampilan dan pastikan badan wangi, sebenarnya fakta tu salah tau.

Zaman sekarang ni lelaki pun dah pandai jaga penampilan dan dah pandai keluar rumah nak wangi-wangi.

Ha.. disebabkan itu la Romano dah keluarkan Deodorant Spray dengan 4 variasi wangian yang berbeza.


Hubby la happy sebab dia dapat try semua. I is jeles uolls. Hubby sekarang asal keluar je wangi semerbak.

Romano keluarkan 4 variasi wangian yang menepati selera lelaki zaman kini.

Romano Classic

Romano Classic ni didatangkan dalam botol berwarna hijau. Ianya terhasil dari Minyak pokok Nilam dan Cendana. Romano Classic ni sesuai untuk lelaki moden masa kini.

Romano Metro Pulse

Romano Metro Pulse sesuai untuk lelaki urban bersemangat tinggi. Wangian ni terhasil dari gabungan Citrusi dan Aqueous.

Romano Urbane Attitude

Haruman ini menggunakan Lavender dan perahan Lemon dan ianya bau buah-buahan serta sesuai untuk lelaki yang suka menyerlahkan personaliti.

Romano Prestige

Dalam keempat-empat wangian, Eyza paling suka bau dari Romano Prestige ni. Ianya dibuat dari  black pepper, Citrus, Lavender dan Sage.Bauan mewah ni sesuai untuk lelaki yang sofistikated dan berpengaruh. 

Bestkan? Jangan lupa tau dapatkan di pasaraya yang berhampiran dengan tempat uolls. Dah la best, murah plak tu. Sebotol cuma berharga RM 14.90. Berbaloi tau.

2 comments:

  1. Boleh suggest kat Jarjid cuba try test yang ni pula.. hehehe Thanks Kak Yong sharekan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try la Acik. Kak Yong suka bau yang Hitam tu. Seksi. Hahaha

      Delete