30.3.17

Makan Dim Sum sedap di Dolly Dim Sum NU Sentral

30.3.17,Thursday, March 30, 2017
Eyza ni suka jugak makan Dim Sum.. tapi nak cari Dim Sum yang betul-betul menepati selera memang susah. Nasib baik la jumpa Dolly Dim Sum dekat NU Sentral. Ramai jugak orang makan kat sini. 


Mula-mula sampai tengok ramai yang beratur. Kami dapat no 11. Masa tu dah fikir, pukul berapa la dapat makan ni. Kami diberi kertas order sementara menunggu meja kosong. Tanda dulu menu.. nanti order je..


Nasib baik tak lama pun kami tunggu. Eyza tak pernah makan kat sini...so, tugas mengorder diberi pada membe Eyza.


Rupa2nya banyak yang dia order.. yang nak makan 2 orang je.. hihihi.. Habis ke tak agaknya ni..


Ni baru sampai sebahagian dah macam ni..


Ha.. ni la meja kami.. penuh kan.. nasib baik kami ni penggemar Dim Sum...memang habis licin la..


Eyza memang recommed untuk sesiapa yang nak try Dim Sum untuk makan dekat Dolly Dim Sum.. Rasanya selain dekat NU Sentral, Dolly Dim Sum jugak ada dekat Avenue K. Selamat berdim sum. Hihihi.

3 comments:

  1. sedappp, leyha dah pegi dekat k avenue, suasana cozy and besar. seonok kalau nak lepak lama-lama hihi =D

    ReplyDelete
  2. ok, nak try dim sum kat sana gak nanti

    ReplyDelete
  3. KL Sentral/NU Sentral ini dah macam rumah kedua Neeza dah tapi tak pernah jejak lagi ke sini.. huhu akak jom date hehe nervouslah nak pi first time takut tersalah order tak reti order buat kena gelak huhu

    www.neezalife.com

    ReplyDelete