10.3.17

Pelancaran Sweet Aiman Produk Terbaru dari Aiman Tino

10.3.17,Friday, March 10, 2017
Eyza suka betul dengar lagu Permata Cinta yang Aiman Tino nyanyi tu. Sedap jugak lagu tu. Teringin jugak nak jumpa dengan Aiman ni sebab tengok dalam TV kecik je orangnya.

Eyza ada dengar yang Aiman Tino ni nak keluarkan produk sendiri. Mula-mula Eyza ingatkan dia nak keluarkan Minyak Wangi sebab ramai sangat artis ada Minyak Wangi Jenama Sendiri. Tapi... bila Eyza pergi sendiri ke Majlis Pelancaran Produk Aiman Tino ni baru Eyza tahu yang Aiman ni keluarkan produk yang artis lain jarang buat.


Majlis berlangsung pada 8 Mac 2017 di Restoran Rebung kepunyaan Chef Ismail. Walaupun Restoran ni dekat dengan opis, ni first time Eyza sampai sini. Cantik jugak dekorasi Restoran ni. Lain kali boleh ajak membe-membe makan kat sini.


Sweet kan kaler yang dipilih untuk produk Aiman Tino ni. Kaler kegemaran Eyza iaitu Pink Purple.

Majlis Pelancaran dimulakan dengan barisan model membawa produk terbaru dari Aiman Tino. Tengok model pun meletops uolls.



Lepas tu barulah Aiman Tino muncul. Betul la.. Kecik molek je orangnya.


Aiman Tino atau nama sebenarnya Mohd Aiman bin Yusri ni rupa-rupanya baru 18 tahun muda belia lagi. Bagus la, muda-muda dah ada impian melibatkan diri dalam perniagaan.


Disebabkan Aiman sekarang ni menjadi kegilaan gadis Remaja, pihak Wonder Glow Cosmetics (M) Sdn. Bhd ("Wonder Glow") bekerjasama dengan Aiman Tino menghasilkan  3 produk yang memang disukai oleh remaja masa kini. Tapi jangan salah faham pulak, produk ni bukan khusus untuk remaja je tau. Ianya sesuai untuk semua peringkat umur tak kira lelaki atau wanita.

Tiga produk itu ialah:

Candy Cherry Brite

Cherry Brite

3D Cream DD Mineral Cushion

Pihak Wonder Glow yakin produk ini akan mendapat tempat dihati peminat-peminat Aiman.

Berikut adalah lokasi jelajah Sweet Aiman dalam masa terdekat ni di mana peminat dapat beramah mesra dengan Aiman. Untuk setiap lokasi ini peminat dapat membeli produk Aiman dan setiap pembelian layak untuk bergambar dan mendapat Autograf daripada Aiman.

Lokasi promosi adalah seperti berikut:

1. Mydin Senawang, Negeri Sembilan
(23 Mac 2017 - 5 Petang)

2. Mydin City One , Sarawak 
(7 April 2017 - 3.30 Petang)

3. Mydin Samariang, Sarawak
(29 April 2017 - 3.30 Petang)


Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi:

Tel : +60167094042

Email : sweetaiman360@gmail.com


Facebook : AimanTinoClub

Instagram : SweetAiman

4 comments:

  1. lepas ni makin meletoppp la Aiman Tino! hahahaha...produk pun sasar aweksss ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan... I pun meletops-letops la dah pakai produk ni. Hahahah.

      Delete
  2. Saya nk tahu siapa punya nombor yg di atas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eyza pun tak sure nombor siapa.. maybe no person incharge untuk produk ni.

      Delete