19.3.17

Tak sabar nak shopping sempena 5th Birthday Anniversary Lazada!

19.3.17,Sunday, March 19, 2017
Lazada dah nak sambut Birthday yang ke 5? Wow.. Diam tak diam dah 5 tahun Lazada bertapak dalam industri shopping online ni.

Minggu lepas, ramai yang update dapat Surprise Box dari Lazada yang bernilai RM 400 setiap seorang. Bestnya. 

Surprise Box Eyza je belum dapat. Ntah-ntah dapat lagi besar kut sebab tu la belum sampai. Hihihi.

Takpe, walau Eyza belum dapat Eyza nak cerita ni yang Lazada akan buat Sale besar-besaran sempena  5th Birthday Lazada . Best ni. Sape yang tak suka sale kan? Semua orang suka. Katanya terdapat lebih kurang 10 juta produk termasuk peralatan rumah, barang elektrik, barang kecantikan , baju dan macam-macam la. 


Jangan lupa, save the date! 22 hingga 24 Mac 2017 ni buka laman web Lazada .  Ada banyak diskaun menarik yang kita boleh beli kat sana.  Dengar kata diskaun sampai 90%. Menarik ni.

Penggemar shopping online macam Eyza, jangan lepaskan peluang ni. Login, ikut step by step. Pilih barang, bayar dan tunggu je sampai kat rumah. Senang kan?


Nanti Suprise Box datang, Eyza update apa barang2 best yang kita boleh beli kat Website Lazada. Tak sabar nak tunggu Surprise Box sampai! Selamat bershopping uolls.

4 comments:

  1. shopping sakan la ni kannnn :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sale je boleh shopping macam-macam. :)

      Delete
  2. Sabar2. 2 hari je lagi sis. Haduii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengah sabar la ni.. tapi dah ushar2 dulu nak beli apa.Hihihi.

      Delete