8.4.17

Tak sabar nak cantik dengan Produk Stemcell Beauty Nayra

8.4.17,Saturday, April 08, 2017
Assalammualaikum..

Eyza tengah mencari Supplement sebenarnya. Al maklumlah usia dah makin meningkat  ni macam-macam masalah kulit. Cari punya cari, Eyza ternampak la produk Beauty Nayra ni. 

Risik-risik cari sape yang jual... La.. rupa-rupanya kawan Eyza Founder Beauty Nayra ni. Best..best.. Kawan sendiri, lagi senang kalau nak tanya macam-macam.


Cepat pulak tu dia hantar. Hari ni bagitau, esok dah sampai.  Tak sabar nak try.


Selalu orang asyik buat produk Kolagen je kan? Ha.. yang ni lain sikit sebab ianya menggunakan Stemcell.  Ada 5 jenis stemcell yang digabungkan dalam Beauty Nayra ni untuk kesan yang lebih cepat dan selamat.

5 Stemcell tu ialah:
1. Steamcell Epal
2. Steamcell Grape
3. Steamcell Argan
4. Steamcell Ginseng
5. Steamcell Sakura

Rupanya dah banyak testimoni Beauty Nayra ni. Eh.. Nape Eyza baru tau ek? Tu la, sebelum ni tak pernah fikir nak makan Supplement bagai. Sebab tu tak pernah ambik tahu, bila banyak masalah baru hegeh-hegeh nak search bagai. Typical Eyza. Hahaha.

Antara Testimoni:



Fungsi SP5 Booster berkesan untuk:

*Memulihkan sel-sel yang rosak
*Mencerahkan Kulit
*Menghilangkan kedutan dan garis halus
*Agen Detox
*Mampu melegakan sakit sendi

Semua khasiat tu memang sesuai sangat dengan Eyza sebab kulit Eyza kebelakangan ni kering sangat dan Eyza jugak selalu sakit-sakit sendi. Nak kata tua, takde la tua sangat tapi sakit sendi mengalahkan nenek Eyza pulak.

Ibu mengandung dengan Ibu menyusu pun boleh ambik tau Beauty Nayra ni. Lagi satu, produk ni boleh banyakkan susu ibu. Wow. Mesti ramai ibu-ibu yang ada masalah susu sikit suka bila makan ni.

Eyza baru je try 2 hari. Belum nampak kesan lagi. Nanti selepas seminggu, eyza bagitau ye apa perubahan yang Eyza rasa.

Untuk keterangan lanjut boleh layari :


No comments:

Post a Comment