6.5.17

Beauty Nayra, Produk untuk kesihatan Dalaman dan Luaran

6.5.17,Saturday, May 06, 2017
Selamat Pagi... Dah sarapan ke? Rutin harian setiap pagi Eyza sekarang ni ialah telan Beauty Nayra dulu baru ambik sarapan.

Eyza kan pernah cerita tentang Beauty Nayra dulu kat sini ....  Hari tu ingat lepas seminggu nak up sama ada berkesan atau tak... tapi busy manjang.. Takpe la.. ni testimoni Eyza selama 2 minggu Eyza guna Beauty Nayra ni..


Tapi sebelum tu, cuba uolls tengok kandungan bahan-bahan yng digunakan dalam produk Beauty Nayra ni semuanya dari buah-buahan. Patutla rasa masam-masam manis dan sedap.






Masa Eyza pergi Korea hari tu pun Eyza still usung Beauty Nayra sebab senang. Eyza ni jenis malas nak bancuh-bancuh bagai. Beauty Nayra ni best sebab boleh makan kat mana-mana je. Kat Korea hari tu, tengah dok jalan-jalan tetiba teringat yang pagi tu blom makan Beauty Nayra. Apa lagi, ambik satu sachet, koyak terus masuk mulut dan kemam sampai larut dengan air liur. 


Cuaca kat Korea memang sejuk tapi matahari terik sampaikan muka Eyza jadi surnburn. Balik Malaysia, Eyza pun terkejut tengok muka sendiri. Cuba uolls tengok, teruk kan? Siap pakej mengelupas lagi.



Alhamdulillah, lepas 2 minggu makan Beauty Nayra ni.. kulit dah makin ok. Alhamdulillah. Risau betul hari tu.



Semalam pergi jogging tak pakai mekap pun nampak muka ok. Tak berkilat dan tak bertapuk.


Eyza memang puas hati dengan Produk Beauty Nayra ni sebab senang nak makan, harga berpatutan untuk produk yang tahan sebulan, Sedap dan yang paling penting ianya berkesan.

Untum keterangan lanjut boleh layari:


2 comments: