13.6.17

Shopping Online di Lazada melalui Shopback memang untung!

13.6.17,Tuesday, June 13, 2017
Assalammualaikum & Hello uolls. Dah shopping Raya ke? Selalu suka shopping dekat mana? Eyza macam biasa la, online saja. Malas nak bersesak-sesak kat kedai. Bulan puasa ni semua tempat shopping sesak sampaikan nak parking pun susah.

Uolls nak tak shopping tapi dapat Cashback? Mesti nak kan? Eyza pun nak. Best tau, lagi banyak kita shopping, lagi banyak la Cashback kita dapat. Macam mana? Ha.. mai sini Eyza share. Tak mau la tau rahsia ni sorang-sorang je.

Pernah dengar tak Web Shopback? Kat sini la kita boleh shopping macam-macam dan dapat balik pulangan duit.


Dulu masa Eyza tak tahu yang Shopback ni ada, Eyza selalu beli terus dari web yang Eyza suka. Kalau macam tu, memang tak dapat la duit balik. Paling tak pun kita akan dapat diskaun je. Bila sekarang ni dah tau Shopback ada, makin best la Eyza shopping. Hahaha.

Dekat Shopback ada pelbagai web yang boleh kita pilih dan yang paling Eyza suka ialah Lazada. Eyza ni boleh dikatakan pembeli tegar kat sini.

Senang je nak buat duit. Meh Eyza bagitau step by step :

Bukak Web Shopback


Dekat belah kanan atas, ada Sign up.. klik dan daftar kat situ.


Boleh pilih nak daftar dengan Facebook atau email. Macam Eyza, lebih suka daftar guna email.


Lepas tu, uolls akan dapat satu akaun macam dekat gambar atas sebelah kanan. Nanti semua duit hasil shopping akan appear kat situ.

Untuk shopping, pilih je mana-mana web yang uolls suka, klik dan shopping macam biasa.


Macam Eyza suka shopping kat Lazada sebab Lazada ada sampai 11% pulangan duit dari jumlah belian kita. Nak shopping, Eyza klik Lazada dan akan keluar macam ni dan klik Activate Cashback.Terus masuk web Lazada, Login dan shopping macam biasa.



Dekat Lazada ada macam-macam barangan dari barangan keperluan peribadi sampailah keperluan rumah. Semua ada kat sini. Klik je, tunggu barang sampai dekat rumah.Memang jimatkan amsa kan kalau beli online ni.

Selain Lazada, Eyza nak jugak cari baju raya. Masuk je web Shopback dan pilih web yang ada tawarkan baju raya.


Saja la Eyza cuci mata tengok Baju Raya dekat emel by Melinda Looi ni.Cantiknya. Dah la kat sini ada pulangan balik sampai 15%. Banyak tu.




Cantik-cantik baju kat sini, tapi sayang tak ada Plus Size pulak. Takpe, Eyza percaya pembaca blog Eyza mesti ramai kan peminat koleksi baju Melinda Looi ni. Ha.. masa ni la nak shopping kat sini. Harga yang ditawarkan pun berpatutan dengan kualiti kain.

Kalau tak nak shopping baju, boleh juga shopping Baucer makanan di eatigo untuk berbuka puasa atau makan-makan dengan kawan-kawan dan family.


Macam Eyza tengah cari Restoran untuk Celebrate Birthday Hubby 14 Jun ni. Eyza klik je dekat Halal Cuisine, Banyak pilihan yang keluar.



Macam-macam kita boleh beli dekat Shopback ni.Pilih je web mana kita nak.

Sekarang ni Shopback tengah buat promo raya uolls.Diskaun sampai 70%. Ni yang buat Eyza lagi semangat nak shopping raya ni. Jom kita shopping melalui Shopback. Memang berbaloi!




Jangan lupa tau.. Shopping melalui Shopback. Boleh dapat diskaun dan pulangan wang..

Eyza dah shopping. Uolls bila lagi?

Klik sini kalau nak shopping - Website


No comments:

Post a Comment