4.8.17

PINKBOXCEREAL HERMOSA BEAUTY KIT

4.8.17,Friday, August 04, 2017
4 hari lepas, Eyza dapat 1 kotak dari Pos laju. Aik. apa ni? Bila tengok alamat baru Eyza tau yang barang dari PinkBoxCereal. Yeay.. Eyza ni memang suka sangat barangan dari PinkBoxCereal ni. Sebelum ni pun Eyza dah pernah ada. Boleh baca kat sini.


Eyza suka PinkBoxCereal ni sebab packagingnya cantik dan kemas. Lagi satu yang best sebab sebelum pos, diaorang akan pack cantik-cantik supaya bila sampai dekat Customer nanti kotak masih cantik dan tak kemek.


Lapisan luar pakai kotak keras, dalam tu ada satu lagi kotak dibalut dengan Bubble wrap dan kertas pembalut. Lepas tu baru jumpa Kotak Emergency Beauty Kit.



Untuk Edisi ni kaler Gold pulak. Nampak mewah. Sebelum ni kaler Pink. Kalau uolls nak dapatlan Gold Digger Box Limited Edition ni boleh upgrade dengan harga RM 30.00 dengan setiap pembelian RM 150 ke atas.


Dalam kotak pun, barang-barang disusun dan diletakkan dengan kertas supaya barang dalam kotak tak banyak ruang nak bergerak.Barulah barang tak berselerak sangat bila kita buka.


Dalam PinkBoxCereal Hermosa Kit ni ada 3 barang iaitu :

1x HERMOSA LIP CREME (CHOOSE YOUR SHADE)

- 1x HERMOSA 24K GOLD SERUM (Anti-acne & Glowing) 15g
- 1x HERMOSA CLEANSING WATER (50ml)


HERMOSA 24K GOLD SERUM (Anti-acne & Glowing) 15g
-Serum ni best sebab ada 24k Gold. Eyza memang tengah mencari produk yang boleh pudarkan parut jerawat. Serum ni sesuai untuk semua kulit yang bermasalah.

HERMOSA CLEANSING WATER (50ml)
-Make Up Lover wajib ada ni satu kat rumah. eyza dah ada. Best tau bila pakai. Makin senang Eyza nak tanggalkan mekap dengan Hermosa Cleansing water ni. Spray je kat Cotton Pad, sapu je kat muka. Pastu boleh cuci muka macam biasa. Muka akan rasa fresh je.

HERMOSA LIP CREME (CHOOSE YOUR SHADE)
-eyza memang suka LipCreme Matte dari PinkBoxCereal ni, sebelum ni dah ada satu. Ni tambah lagi satu koleksi. Lip Matte ni tak mengeringkan bibir. Warna pun cantik.Rasa macam nak grab semua warna je.


Ada 5 pilihan warna yang boleh kita pilih.


Eyza suka kaler macam Nude sikit. so, pilihan Eyza dah tentulah BELLE.


Sesuai tak kaler ni ngan Eyza. Eyza suka sebab nampak natural gitu.

Harga satu set ni cuma RM 165.00

Kalau nak beli boleh klik sini

Untuk keterangan lanjut boleh layari:



5 comments:

  1. Comel la kotak dia. Barang2 pun menarik. Sesuai warna lipstick tu dgn eyza. Warna ginger pun mcm cantik. Trringin nak guna warna terang mcm red revival tu. Nampak garang kalau pakai yg bold color ni. xD

    ReplyDelete
  2. Cantik laaa warna lipstik tu... Acik suka warna macam tu! Ni buat rasa nak grab juga ni

    ReplyDelete
  3. eyza.. cantik la lipstik tu memang sesuai dgn bibir eyza..

    ReplyDelete