3.9.17

Makanan berasaskan Coklat di Salon Du Chocolate

3.9.17,Sunday, September 03, 2017
Assalammualaikum..

Sape kat sini penggemar coklat? Eyza dengan coklat memang tak dapat dipisahkan.

Hari tu membe opis ajak lepak makan sweet-sweet gitu. Kami pergi Quill City Mall dan nampak la Salon Du Chocolate. Wah.. macam best je tengok coklat kat sini.

Eyza baru first time maka  kat sini. Kalau dip n dip tu pernah la makan 3 kali. Harap-harap la rasanya sedap macam dip n dip.


Tengok menu rasa nak makan pancake. Tapi sayang pancake xde coklat. Erm... takkan nak order 2 jenis kut. Harga boleh tahan jugak ni. Hahaha.


Takpe la..Eyza tetap pilih Pancake.Sedap jugak cuma kalau ada coklat lagi umphh...


Membe opis pulak order Vanila Shakes. Tak tau la rasa sedap ke tak sebab Eyza tak try.


Membe lagi 2 orang order ni. Yeay.. ada coklat.. Eyza cilok coklat diaorg maka  ngab pancake. Sedap.


Cantik deko diaorg lukis. Rasa sayang nak makan. Hihihi.

Kalau rasa nak makan makanan yang berasaskan coklat, bolehlah ke Quill City Mall. Cari Salon Du Chocolate ye. Selamat bercoklat. Hihihi.

No comments:

Post a Comment