20.11.17

Baby Balm dari Tasneem Natural

20.11.17,Monday, November 20, 2017
Eyza dah lama nampak iklan pasal Baby Balm Tasneem Natural ni kat FB. Sambil-sambil tu try la google. Wah.. Banyak kegunaan rupanya Tasneem Natural ni.


Ada 4 jenis Balm ni. Tak tahu nak pilih yang mana terus grab empat-empat sebab tiap-tiap satu ni kegunaannya lain-lain. Rugi pulak kalau ada satu je untuk guna.


Balm dari Tasneem Natural ni bukan saje sesuai untuk kanak-kanak, kita yang dewasa ni pun boleh pakai. Hari ni seharian Eyza sakit kepala. Eyza pakai Sleep Time. Sempat la lelap sekejap. Hahaha.

SLEEP TIME


Sleep Time ni dapat membantu kanak-kanak tidur lena, bantu kanak-kanak bangun dalam mood ceria dan dapat baiki kualiti tidur kanak-kanak.

Ye la, budak-budak ni kalau kita paksa suruh bangun memang la diaorang akan meragam tapi bila dah pakai Tasneem Natural Sleep Time ni, bangun pagi dah senang dah. Tak perlu banyak drama. Hihihi.

Sleep Time ni mengandungi Carrier Oil, shea Butter, Beeswax, Cedarwood, Lavender, Vetiver, Chamomile, Orange, Marjoram, Bergamot dan Ylang-Ylang.


Cara pakai :
Sapu di tulang belakang, tapak kaki, nadi, belakang telinga serta pergelangan tangan.

Testimoni:



TUMMY TIME


Tummy Time dapat membantu membuang angin dalam perut serta membantu melegakan sebu dan kembung.

Eyza selalu akan rasa perut tak sedap kalau lambat makan, sapu je Tummy Time terus rasa lega.

Tummy Time mengandungi Carrier Oil, shea Butter, Beeswax, Ginger, Peppermint, Junipers, fennel, Lemongrass, Anise, Patchouli,Tangerine dan Lavender.


Cara Pakai:
Sapu pada perut dan Tapak Kaki.

Testimoni:



CALM TIME


Calm Time dapat memberi keselesaan kepada bayi, megurangkan keletihan dan tekanan serta bantu anak lebih tenang.

Calm Time mengandungi Carrier Oil, shea Butter, Beeswax,  Lavender, Orange, Mandarin, Geranium, Marjoram, Frankinsence, Bergamot dan Roman Chamomile.


Cara Pakai:

Sapu di tulang belakang, tapak kaki, nadi, belakang telinga serta pergelangan tangan.

Testimoni:


CF RUB (COUGHFLU TIME)


CF Rub dapat  membantu kurangkan selsema dan cairkan kahak, bantu melegakan asma serta mengurangkan suhu ketika demam.

CF Rub mengandungi Carrier Oil, shea Butter, Beeswax,  Lemon, Orange, Eucalytus Lavender, Cypress, Tea Tree dan Frankinsence.


Cara Pakai:

Sapu di hidung, tekak, tulang belakang, tapak kaki dan dada.

Testimoni:


Setiap satu kotak cuma berharga RM 49.00 (SM) / RM 52.00 (SS)


Maklumat lanjut boleh layari:



No comments:

Post a Comment