10.11.17

Petite Perfume Enchanteur Paris, comel dan tanpa Alkohol

10.11.17,Friday, November 10, 2017
Eyza ni jenis yang kalau duduk rumah ke, keluar ke tetap kena pakai perfume. Bukannya apa, Eyza rasa lagi confident dan best bila bau wangi sentiasa ni.

Kadang-kadang bila kita seharian keluar berjalan, kita akan rasa berpeluh dan bau tak sedap kan? Takkan la kita nak usung je botol perfume dalam handbag kalau keluar. Berat kut!

Ha.. tapi sekarang dah tak payah nak risau sebab Enchanteur dah keluarkan Roll On Perfume yang comel je. Kita boleh letak dalam handbag dan bawak ke mana-mana.


Bagus la Enchanteur ni sebab memahami perasaan semu wanita dekat Malaysia. Enchanteur Paris Petite Perfume bersaiz 9 ml dan didatangkan dalam 4 bau yang berbeza iaitu Jolie (Biru), Cheri (oren), Belle Amour (Pink) dan Adore (ungu cair).

Jolie
Lovely - Be the apple of his eye and stay lovable with the endearing blend of pear,rose and honey.

Cheri
Darling - Steal Hearts and be the centre of attention with the delicious, sweet scent of Apple, Cherry Blossom and Vanilla.

Belle Amour
Beautiful Love - Be his Amour with a loving blend of Apple Melon, Blackcurrent and Parisian Pink Rose.

Adore
Adorable - Leave a lasting impression with the sensual scent of Wild Jasmine, Pink Mimosa and Golden Pear.
Encanteur Paris Petite Perfume ni Halal dan boleh dipakai solat. Tak perlu lagi nak ragu-ragu sama ada solat sah atau tak sebab pewangi ni adalah tanpa Alkohol.

Harga sebotol Petite Perfume ni ialah RM 9.90 (semenanjung) & RM 10.40 (Sabah/Sarawak).

Ianya boleh dibeli di Watson, Guardian, Aeon Wellness, Mydin, Psaraya besar, Pasaraya kecil dan kedai runcit.

Untuk keterangan lanjut boleh layari:


No comments:

Post a Comment