Founder WOWSKIN Nak Bagi DUIT PERCUMA Kepada Anda Dengan Hanya 2 Langkah Mudah! - eyzamiel

2.1.18

Founder WOWSKIN Nak Bagi DUIT PERCUMA Kepada Anda Dengan Hanya 2 Langkah Mudah!

Kulit muka memang memerlukan penjagaan yang penting. Bukan setakat kita tepek mekap je nak bagi cantik, tapi kita kena pastikan kulit sihat dulu barulah muka cantik. Kalau kulit rosak, nak pakai mekap pun rasa tak confident. Sebab tu la Eyza akan pakai serum untuk repair balik kulit kita yang dah seharian dipakaikan dengan foundation bagai. Eyza memang penggemar Serum. Sebelum mekap, Eyza akan pastikan muka disapu serum dulu supaya kulit tak kering bila kita sapu macam-macam nanti atas muka.


Pernah dengar WOWSKIN Vitamins Serum? Ni pun salah satu Serum yang tengah famous sekarang ni tau.
WOWSKIN ni adalah set serum yang kaya dengan Vitamin-vitamin penting yang dapat menyihatkan kulit.1 set WOWSKIN ni ada 2 jenis serum iaitu Day Serum & Night Serum. Kedua-duanya lengkap dengan Vitamin A, B3, C, D & E. Serum ni juga digabungkan dengan 11 bahan lain Boosters lain yang dapat boostkan lagi keberkesanannya.


Serum WOWSKIN ni dapat membantu jika kita ada masalah kulit seperti jerawat, jeragat baru dan lama, Parut Berkawah, Liang Pori Terbuka serta kulit kusam & gelap.


Selalunya serum ada satu je kan untuk kita pakai siang atau malam tapi WOWSKIN Serum ni ada 2 dan fungsinya berbeza antara Serum siang dan malam. Serum siang mempunyai Vitamin B3, C dan E dan ianya khusus untuk melindungi kulit dari terdedah dengan cahaya matahari. Untuk krim malam pula ada kandungan Vit A&D supaya serum dapat memperbaiki kulit rosak dan kusam ketika tidur.


Cara guna:


Testimoni:




Antara soalan yang sering ditanya:

Adakah WOWSKIN ini ada kelulusan KKM?
Ya, kedua-dua serum di dalam set WOWSKIN ini telah mendapat kelulusan dari KKM. Day Serum - NOT170500805K dan Night serum - NOT170501806K.

Adakah WOWSKIN ini bebas dari mercury atau hydroquinone?
Ya, kami berikan jaminan bawah WOWSKIN tidak mengandungi kedua-dua bahan tersebut. Keselamatan anda, keutamaan kami.

Adakah ada kesan sampingan negatif untuk si pemakai?
Tiada satu produk yang sesuai untuk semua orang. Kemungkinan untuk anda alami kesan alergik itu tetap ada jika anda tidak sesuai dengan salah satu bahan WOWSKIN. Tapi anda boleh buat patch test terlebih dahulu dengan cuba memakai di bahagian tepi leher untuk 3 hari. Jika tiada kesan alergik, anda boleh terus gunakan WOWSKIN pada wajah.

Berapa lama untuk lihat kesan positif yang ketara?
Anda boleh rasai perbezaan pada kulit pada kali pertama anda pakai lagi. Tapi kesan yang ketara boleh dilihat dalam 2 hingga 3 bulan penggunaan.

Adakah WOWSKIN boleh dipakai bagi ibu mengandung?
Ya, sudah pasti. WOWSKIN selamat untuk dipakai bagi ibu mengandung ataupun sedang menyusukan anak kecil.



Sekarang WOWSKIN anjurkan Contest #makeMONEYchallenge tau.

Macam mana nak join? Ok.. kat bawah ni Eyza sertakan Terma dan Syarat untuk join Contest #makeMONEYchallenge ni.

1. WAJIB jual harga diskaun WOWSKIN (RM62 + RM8) = TOTAL RM70 per unit.

2. Wang RM70 WAJIB di transfer kepada HQ terlebih dahulu untuk memastikan tiada aktiviti yang tidak sihat seperti "MAIN HARGA".

3. Wang "SALES" peserta akan di pulangkan semula pada 30.01.2018.

4. RM8 postage yang di charge kepada pelanggan tidak akan di kembalikan kepada peserta.

5. Sales SAH bermula pada 01.01.2018.

6. Terbuka kepada semua warga negara Malaysia termasuk agen, dropship, dan stokis sedia ada.

7. Anda tidak perlu simpan stok, hanya submit order di sistem kami. HQ akan poskan serta update tracking no untuk anda.

8. Anda boleh promosi gunakan apa jua cara asalkan tidak menyalahi etika dan undang-undang.

9. Untuk video atau gambar WOWSKIN, anda boleh dapatkan di :

Instagram : @wowskin.official
Fanpage: WOWskin HQ

#makeMONEYchallenge

#wowskin

#flawlesswithvitamins

10. Peserta harus mendaftar di link system OFFICIAL WOWSKIN : dropship.wowskin.my/register

11. Bagi yang pernah mendaftar dahulu, sila daftar semula pada link yang diberikan.

Untuk keterangan lanjut boleh layari:

Instagram : @wowskin.official
Fanpage: WOWskin HQ

#makeMONEYchallenge
#wowskin
#flawlesswithvitamins


2 comments:

  1. Wahh macam best je. Tapi Wowskin kawan acik ada guna, dia kata best gak benda ni. Acik teringin nak guna pula

    ReplyDelete