Misi Kurus 2018 dengan DEWITA BIKINI BODY GOALS - eyzamiel

4.4.18

Misi Kurus 2018 dengan DEWITA BIKINI BODY GOALS

Misi Kurus 2018 dengan DEWITA BIKINI BODY GOALS|Eyza ni tiap-tiap tahun azam nak kurus tapi still macam ni jugak. Badan makin dipam-pam ada la. Bukan senang tau nak kurus. Nak gemuk je senang. Hihihi.

Sebab tu la Eyza rasa happy sangat bila jumpa dengan DEWITA BIKINI BODY GOALS ni.


Eyza pilih produk ni sebab Eyza rasa ianya berkesan untuk turunkan berat badan. DEWITA ni adalah sejenis supplement dalam bentuk serbuk dan kena bancuh dengan air sejuk untuk buang toksin dan hancurkan lemak-lemak jahat dalam badan.

Minuman ni ada campuran seperti:
🌼 Mango Africa
🌼 Green Coffee
🌼 Garcinia Cambogia
🌼 White Kidney Bean
🌼 Yogurt
🌼 Mix Berries
🌼 Lemon Extract
🌼 Cranberry Extract
🌼 Rasberry Extract


Fungsi DEWITA #bikinigoals :
- Dapat mengempiskan perut yang buncit akibat kerak usus
- Membakar lemak berlebihan secara berkesan dan cepat
- Meningkatkan metabolisma badan tertumpu pada pinggang, perut & kedudukan di mana lemak berkumpul
- Mengurangkan lemak dibahagian abdomen, dagu,peha, kaki & lemak dagu
- Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet
- Membantu mencerahkan kulit
- Membuang toksin dalam badan


Produk ni bukan FAT BURNER atau PELAWAS tau! Ianya selamat dan Halal.


Cara nak bancuh pun senang je. Just ambik DEWITA dan bancuh dalam 150 ml air sejuk atau boleh campurkan dalam jus. Minum sebelum tido. Eyza malas nak bancuh-bancuh bagai. Just letak dalam shaker dan shake-shake uolls! Sebab tu la nampak berbuih seba  Eyza terlebih shake. :)


Produk ni sesuai untuk lelaki atau perempuan yang ada masalah berat badan berlebihan. Ibu menyusu pun boleh ambik tapi pastikan bayi dah berusia 6 bulan ye. Untuk wanita hamil atau dalam haid tak digalakkan ambik produk ni.


Kalau korang cari supplement bagi membantu kurangkan berat badan bolehlah try DEWITA ni. InsyaAllah raya nanti bergetah uolls.

Harga : RM 120 (SM) / RM 130 (SS)

Untuk pembelian atau maklumat lanjut boleh layari:


atau

whatsapp @ Call : 014-3308448 / 0139986080


*Bagi kesan optimum digalakkan mengambil air sekurang-kurangnya 8 gelas sehari. Kesan kepada setiap orang adalah berbeza. Untuk hasil yang lebih cepat, disarankan lakukan juga senaman.

6 comments:

  1. Moh le kita kurus berjemaah eyza. Hehehhehe best he minum DEWITA ni sbb bangun bg rasa lega kosong perut.

    ReplyDelete
  2. macam sedap jer tengok sis minum ni. GOod luck untuk misi dapat turun berat badan sebelum raya..huhu

    ReplyDelete
  3. misi nak kurus ni mmg sinonim dgn perempuan..hehe antara yg penting ialah kena betul2 nak kurus..kalau nak kurus tp x serius..payah gak kan mcm sy ni..hehe

    salam kenal dari umifuzy.com

    ReplyDelete
  4. Wah nnt makin slim la sis ye heheh

    ReplyDelete
  5. dah nak raya ni....kena carik juga lah ni...nak juga pakai baju saiz s hihi

    ReplyDelete
  6. Don't worry about it one bit because following some simple and easy steps can help you look great in a bikini in no time.Kayla Itsines BBG

    ReplyDelete