Shopping Raya Murah dekat Lazada Riang Ria Raya - eyzamiel

25.5.18

Shopping Raya Murah dekat Lazada Riang Ria Raya

Shopping Raya Murah dekat Lazada Riang Ria Raya| Hai korang.. Dah shopping raya ke? Setakat ni Eyza just shopping online je. Tak sempat nak pergi kedai. Online je senang. Klik klik mana yang kita suka, bayar dan tunggu barang sampai depan rumah. Boleh jimat masa, tenaga, duit minyak dan tak payah susah-susah cari parking.

Antara banyak-banyak web online shopping, Eyza paling suka shopping kat web Lazada sebab banyak pilihan dan murah. Tambah-tambah nak dekat raya ni, Lazada ada buat Kempen Rianģ Ria Raya.Eyza memang tunggu-tunggu je Lazada buat sale. Zaman sekarang ni serba serbi mahal. Sebab tu la kena tunggu sale. Bak kata orang "Alah membeli Menang Memakai".


Riang Raya Sale ni bermula dari 1 sampai 4 Jun, siap ada deal ekslusif dan diskaun sehingga 90% untuk barangan terpilih. Dah la ada offer lebih dari 30 jenama Antarabangsa. Antara jenama yang ada ialah:
1. Watsons 
2. Carlo Rino
3. Urban Decay
4. Siti Khadijah
5. Tesco
6.  Maybelline
7. Cala Qisya
8. XES
9. Pet Pet
10. Honor

Cukup la Eyza senaraikan 10 je. Sebenarnya banyak lagi tapi tak larat nak tulis semua. Kalau nak tau barangan dan jenama apa lagi yang akan Sale korang kena la terjah Web Lazada. Dah tengok sendiri baru la korang akan puas hati.

Sale Raya kali ni ada juga offer Flash Sale,Lebih dari 600 baucer, Deals on Raya Essentials, Buffet Ramadhan, Bundles dan Partners Exclusive Offers.


Eyza dah survey nak beli apa 1 Jun nanti.. Ala.. sekali sekala kita shopping raya kan. Sementara tengah murah ni, rasa sayang pulak tak grab offer ni.

Ada lagi yang best tau! Duit Raya Shakin' Deals- Menangi lebih dari RM 50 cash baucer. Ni Eyza suka sebab boleh sambung shopping lagi nanti kalau menang. 


Cara nak menang senang je. Ikut step by step macam kat bawah ni.
- Download dan log masuk Lazada Ap
- Stay at the homepage
- Shake daily dari 22 May hingga 4 Jun at 5.30 am, 12.30 pm dan 9.30 pm.

Senang je kan nak menang. Tak sabar nak try ni. Mana la tahu Eyza boleh jadi salah seorang pemenang.

Jangan lupa tau! 1 sampai 4 Jun 2018 kita ramai-ramai shopping dekat  https://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/ . Selamat bershopping raya ye.

No comments:

Post a Comment