Surprise Orang tersayang dengan bantuan Teddyprank - eyzamiel

27.10.18

Surprise Orang tersayang dengan bantuan Teddyprank


Eyza dah lama teringin nak surprisekan hubby. Tapi sebelum ni susah sikit sebab hubby kerja site. Tak menentu tempat kerja dia. Nanti macam susahkan team surprise plak nak cari. 

Kebetulan hari Khamis tu Hubby lambat sikit nak pergi kerja, so kita pun decide la nak surprisekan dia dekat rumah. Mula-mula ingat nak buat petang, sekali dia ada "on call" pulak. Nasib baik team surprise ni boleh tukar time. Thanks sangat. Sorry susahkan uolls.


Sebenarnya takde tarikh istimewa pun. Eyza saja-saja surprisekan hubby sebab dia dah banyak berkorban untuk Eyza. Ni je cara Eyza nak tunjuk yang Eyza hargai sangat apa yang hubby buat untuk Eyza.

Hubby memang terkejut sangat dapat surprise ni. Mau tak terkejut, tak pernah Eyza buat prank sepanjang kahwin selama 11 tahun ni. Ni first time. Memang dia tak sangka sangat.

Eyza terpaksa tipu sunat kata Eyza beli barang online, pastu dia kena turun ambik sebab Eyza blom bayar. Hahaha. Dia pun dengan percaya ikut je cakap wife ni. Sorry sayang. Terpaksa tipu.


Rasa happy sangat sebab prank ni berjaya. Alhamdulillah. Eyza pulak yang sebak bila tengok video tu. Over sangat tau.


Eyza amik pakej coklat sebab hubby n Eyza hantu coklat. Sambil tengok tv boleh makan coklat. *sebenarnya sebab Eyza nak makan jugak

Pakej Ohsem ni Eyza tempah dekat Teddyprank. Suka sangat sebab diaorang dapat ikut masa kita walaupun last minit ubah masa. Nasib baik jugak masa tu tak ada penghantaran kat tempat lain.


Pakej semua boleh tengok kat IG dengan FB diaorang. Pakej macam Eyza ambik tu just RM 75.00. 


Yang palingggg best bila ada...
FREE BELON, FREE KAD & FREE DELIVERY IN KL‼

Maklumat lanjut:
🎈 Facebook: @teddyprank4u
🎈 Instagram: @ teddyprank
🎈 019-7564019
📞 http://www.wasap.my/60197564019

n lagi satu yang best.. diaorg siap record video.. Yeay.. boleh simpan buat kenang-kenangan..

Lepas ni kalau ada nak surprise sesapa lagi sekitar KL & Selangor, Eyza memang akan cari diaorag sebab team ni memang best. Harga pun sangat berpatutan dengan service. Terbaik!


No comments:

Post a Comment