Tampil Cantik Dengan Pim'Pal Away Dan Whitenin B.B. dari Kitsui - eyzamiel

30.1.19

Tampil Cantik Dengan Pim'Pal Away Dan Whitenin B.B. dari Kitsui



Aku ni jenis sempoi je. Tak berapa gemar sangat berhabis untuk cantik. Tapi nak cantik. Macam mana tu kan. Hahaha.

Sebenarnya bukan semua supplement untuk cantik tu mahal. Macam produk dari Kitsui ni. Bagi aku harga memang mampu milik. Kiranya kalau ko nak cantik senang je. Bajet tak sampai seratus.

Atas misi nak cantik, Aku pun apa lagi. Pergi la survey-survey dekat Guardian dengan Watsons. Dekat dua2 outlet ni aku jumpa produk Kitsui ni. Tengok harga. Ok. So, jom la kita try.


Pim'Pal Away

Ok. Aku dah try Pim'Pal Away dan Whitenin B.B. Aku ni kalau nak period memang cik jerawat akan tumbuh la. Tapi dengan Pim'Pal Away ni. Jerawat pun macam segan-segan nak naik. Dalam erti kata lain, tak tumbuh la kali ni.



Packaging : 

Satu kotak ada 15 packs (10g)

Cara Pengambilan :

Guna air suam. Kalau nak senang larut better guna shaker. Tapi kalau tak ada , kacau dalam cawan pun ok. Boleh ambil 2 sachet satu hari untuk kesan optimum seawal 7 hari

Price :

RM38.80



Bahan-bahan:

Alpha Lipoic, Tricalcium Phosphate, Vitamin C+

Fungsi :

- Mengecilkan ruang pori.
- Mencegah dan menghilangkan jerawat.
- Membaiki strukur kulit ( hilang parut ).
- Mengatasi masalah kulit berminyak.
- Mengatasi kulit berjerawat bengkak dan bernanah.
- Menghilangkan ‘blackheads & whitehead’ di muka.
- Mengurangkan kemerahan kesan dari keradangan.

Tekstur :

Serbuk , dicampur dengan air

Dirumus khas untuk mereka yang ada masalah jerawat. Bantu mengurangkan jerawat di muka. Bantu mengurankan jerawat yg bernanah. Mengurangkan jerawat pasir.


 

Whitening B.B.

Bahan-bahan:

Alpha lipoid Asid, Ekstrak Campuran Beri, Ceri Acerola dan Ekstrak Oren

Fungsi :

- Mencerah & memutihkan seluruh wajah
- Menghalang pembentukan blackhead & whitehead
- Membantu mengurangkan jerawat muka dan badan.
- Mengawal minyak berlebihan di muka.
- Menaikkan seri wajah.
- Mencerahkan mata.
- Menghalang penghasilan melanin kulit.
- Memutihkan kulit menjadi putih pink & gebu
- Menutup liang pori muk.a
- Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1-2 minggu.

Tekstur:

Serbuk , dicampur dengan air

Packaging : 

Satu kotak ada 15 packs (10g


Cara Pengambilan :

Guna air suam. Kalau nak senang larut better guna shaker. Tapi kalau tak ada , kacau dalam cawan pun ok. Boleh ambil 2 sachet satu hari untuk kesan optimum seawal 7 hari. Rasa Oren. Sedap.

Price :

RM38.80



Sesuai utk mereka yg ada alahan kolagen , bantu mengurangkan muka berminyak , mengecilkan pori pori besar , mencerahkan kulit muka , melicinkan muka kulit .

* Sesuai untuk mereka yang ada alahan makanan laut.


Produk Kitsui ni diformulasi dan dikilangkan di Jepun untuk menjaga standard kualitinya yang tinggi. Kitsui ni merupakan produk keluaran Gemini Beauty Resources (M) Sdn. Bhd dan pernah menang dalam Super Health Brand Asia Pacifik. Produk keluaran mereka adalah 100% semulajadi dan mempunyai kelulusan GMP. Jadi anda boleh amalkan dengan rasa selamat.



Apa yang aku suka sebab produk ni selamat dan senang nak beli. Kesan pun ok. Sesuai dengan aku.

Maklumat Lanjut boleh layari:

Facebook : Kitsui
Instagram : Kitsui

Selain dari Watsons dan Guardian, Produk juga boleh dibeli di Shopee

3 comments:

  1. nnt makin putih la dia..kita baru nak cuba belloss dan lpo tau

    ReplyDelete
  2. Good post 😊
    Would you like to follow each other? If the answer is yes, please follow me on my blog & I'll follow you back.
    https://camdandusler.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. boleh try la produk dari kitsui ni

    ReplyDelete