SITI JAMUMALL DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!! . - eyzamiel

10.4.19

SITI JAMUMALL DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!! .


Semua orang impikan majlis kahwin yang meriah. Tapi kadang2 kekangan bajet buat kita berfikir banyak kali.

Tapi, rezeki sangat untuk pasangan pengantin yang sama cantik sama padan ni. Untung seorang gadis kecil comel SITI SURIANI atau lebih dikenali sebagai SITI JAMUMALL mendapat tajaan kahwin sehingga RM500 RIBU !!


Rezeki kan. Mula2 plan nak buat majlis biasa secara kecil-kecilan, tetapi sapa sangka setelah memuat naik satu status di fb beliau tentang majlis perkahwinan terus mendapat wassup dan call bertalu – talu dari founder produk, owner kedai dan bermacam lagi untuk sponser majlis beliau.


Hampir 100 company dari perbagai produk berminat untuk sponser majlis kahwin siti, paling menyentuh hati, yang baru berjinak dalam perniagaan juga berbesar hati sponser majlis perkahwinan siti. 


Kalau aku jadi Siti ni pun mesti sebak dan tak sangka , majlis yang mulanya plan biasa-biasa kini menjadi luar biasa. Inilah berkat usaha beliau selama 3 tahun membuahkan hasil beliau menjadi promoter atau host untuk jamumall.com dan menjual perbagai jenis produk kosmetik, kesihatan, fesyen dan makanan. 


Selama ni siti promote produk orang dengan ikhlas, siti bantu dari produk biasa-biasa tak dikenali, sampai dikenali dan viral.. sebab tu ramai hargai jasa siti dan bila siti kahwin mereka sanggup sponser mcm-macam. Siti sangat-sangat bersyukur dapat sponser dari nikah, pre wedding, majlis berinai . majlis kahwin sampailah ke honeymoon pakej.


Ni la orang kata tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu kan. Syukur sangat penaja-penaja ni semua bermurah hati.






Tahniah sitijamumall. Cantik sangat.

Ni antara sponsor Grand Wedding ni:

Pelamin dan Hiasan Dewan dari Wedding by emma

Baju Pengantin dari Dlia Jane Bridal Collection

Grand Cake dari Mad About Cake

Vip Menu dari Rumpun Selera

Coffe Es-Cream dari Ana Zahra Beauty

Jamu dari Seri Lady Empire Resources

Tudung Bawal  Bridesmaids dari Gallery Bawal

Kain Pasang Diamond dari Irahsukri

Telekung dari Pretty Aini

Make Up Set dari Zacthira Navillionniza

Scarft dari Scarft By Mehrun

Printed Box dari Art Creation Printing

Perfume dari  Luxe Essencia Resources

Honeymoon Pakej dari Arwana Resort

Moga pasangan pengantin ni berkekalan hingga ke Jannah.

#SitiJamuMallWedding #sitijamumallkahwin #SitiJamuMall

4 comments:

  1. Sally pi kenduri dia....sedap-sedap makanan...first time g kenduri dah macam karnival...byk sgt makanan! hehehe...goodies pun meriah gila!

    ReplyDelete
  2. Sebab dia ikhlas tlg orang, org bantu dia semula..

    ReplyDelete
  3. tahniah siti dan pasangan murah rezeki diorang dpt byk tajaan mcm ni

    ReplyDelete
  4. btol btol rezeki dia melimpah ruah nak bina masjid. alhamdulillah.

    ReplyDelete