Sedapnya Dessert berasaskan Coklat di Salon Du Chocolate - eyzamiel

14.4.19

Sedapnya Dessert berasaskan Coklat di Salon Du Chocolate


Kita ni hantu dessert. So, dalam konon-konon nak diet tu, dah termakan coklat. Bukan sikit-sikit yang Eyza makan. Punah la diet. Sadis betul.

Mentang-mentang la Salon Du Chocolate dekat je dengan ofis. Memang asyik ngidam coklat je la. Hihihi.


Ni kali kedua Eyza makan kat sini. Coklat dia memang sedap. Ada 3 pilihan coklat kalau tak silap Eyza.


Kalau tanya bab harga, memang agak mahal la. Tapi, korang boleh share2 sebab coklat tak boleh makan banyak sangat. Nanti muak. Tambah-tambah kalau yang jenis pekat macam ni.


Kalau dah makan manis-manis ni, helok la kita order air mineral je. Ni pun 3 hinggit sebotol. Nasib botol cantik. Eh. Hahaha.


Nasib baik kawan-kawan opis baru dan lama nak teman kita makan coklat. Rasa bahagia sangat.


Oh. Lupa pulak nak bagitau. Ni Eyza pegi Salon Du Chocolate cawangan Quill Mall tau. Yummy.

3 comments:

  1. desert klu ada coklat tak pernah mengecewakan...

    ReplyDelete
  2. uishhhh... menyelerakan sungguh...

    ReplyDelete
  3. ya allah, sangat menggoda lah tengok coklat tu ^_^

    ReplyDelete