Sedapnya Cakoi Cheese Caramel dari Maru Maru Cakoi Chezze - eyzamiel

7.7.19

Sedapnya Cakoi Cheese Caramel dari Maru Maru Cakoi Chezze


Sape yang kenal Eyza mesti tau yang Eyza ni penggemar tegar Cheese. Semalam Eyza lalu tasik Permaisuri dekat Cheras tu.. Pastu nampak la ada org jual Cakoi Cheese. Sebagai peminat cheese haruslah kita singgah kan. 

Ada banyak jugak pilihan. Eyza ambik Cakoi Cheese Caramel mix dengan Chocolate.


Tengok la limpahan cheese, karamel dengan coklat tu. Memang x kedekut. Tapi antara caramel dengan coklat, Eyza terpaling suka caramel sebab ada rasa masin-masin sikit.


Harga pun bagi Eyza sangat berbaloi dengan apa yg kita dapat. Cuma RM 5.50 je. Boleh share 2,3 orang ni sebab portion dia banyak.


Kalau korg nak jugak, boleh cari kat tepi jalan berhadapan tasik permaisuri. Dekat Sekolah Sains Alam Shah tu. Tapi sekarang ni, diaorg just jual Sabtu Ahad je sebab kekurangan pekerja. Kalau ada yang berminat nak kerja pun boleh contact diaorg. Boleh tgk no contact dekat kad kat atas ni. 

Benda sedap harus la kena share kan.  Selamat mencuba uolls.

5 comments: