The Lanai Event Space - Tempat Event yang cantik di Shah Alam - eyzamiel

1.3.20

The Lanai Event Space - Tempat Event yang cantik di Shah Alam


Zaman sekarang ni orang dah jarang buat majlis dekat rumah. Bukan apa, kalau dekat rumah nanti penat nak mengemas. Better la buat kat dewan atau event space. 

Salah satu event space yang jadi pilihan ialah The Lanai Event Space. Ianya terletak di Seksyen 23, Shah Alam. 


Dekat sini ada pakej katering, meja, kerusi, alas meja, Buffet Station, Sound System, Rostrum, Pentas, dekorasi pentas, dekorasi entrance dan pelayan banquet. 


Deko dalam ni pun cantik dan mempersona. Berkonsepkan Botanical Garden,  buat kita rasa macam duduk dalam hutan fantasi je. 


Antara kemudahan yang ada kat sini seperti tandas, surau dan tempat meletak kenderaan. 




Antara pakej yang ditawarkan dekat sini ialah:

Pakej Akikah - RM 9750.00 (jika nak tambah kambing cuma add on RM 1500.00)

Pakej ni dah merangkumi dewan, hiasan dewan, hiasan pintu masuk dan makanan. Untuk pakej ni tempahan boleh dibuat dengan minimum 150 orang. 

Pakej Birthday - RM 6500.00

Pakej ni termasuk dewan, hiasan dewan serta makanan dan minimum untuk pakej ini hanya 100 orang. 

Pakej bertunang / Akad Nikah - RM 10,000.00

Untuk pakej ni, pelanggan akan dapat makanan, deko pelamin, meja akad nikah serta hiasan pintu masuk percuma dan minimum 200 orang. 


Untuk maklumat lanjut dan tempahan, boleh hubungi nombor seperti di bawah:

The Lanai Event Space
No 36, Jalan Pelabur A 23/A
Seksyen 23, Shah Alam

Google Maps : The Lanai Event Space

No. Telefon:
03-58559224
012-2533973
019-2503090
011-18784681


2 comments: